Hur förhindrar jag Halka på en bakre motorcykel Seat?

Bakre motorcykel säten är ofta hala. Passagerare som inte kan hindra sig själva från att glida framåt eller sida-till-sida kan utgöra en fara för föraren på grund av snabba och oväntade förändringar i deras tyngdpunkten. I de flesta fall, motorcyklister och mopedister kan korrigera balans frågor med sina egna metoder för kompensation. Halka kan förhindras genom att fästa små, halkfri yta på bak motorcykel säten eller genom att köpa ett sittunderlag för att säkerställa maximalt grepp för säkerheten för både förare och passagerare. Saker du behöver
12-tum till 24-tums svart halkfri tejp
Sax
Visa fler instruktioner
Fäst halkfri Tape
1 Bakre motorcykel platser är i allmänhet tillverkade av texturerat läder eller vinyl.

Tvätta och torka din bak motorcykel sätet noga. Använda läder-safe tvål, tvättmedel eller specialiserade rengöringsmedel och en mjuk svamp kommer att se smuts och damm fastnar i den texturerade ytan avlägsnas. Om möjligt, torka din bak motorcykel sätet med en handduk i solen och låt lufttorka i 20 till 30 minuter.
2 6-tums remsor av halkfri tejp är i allmänhet effektiva för att förhindra halka.

Skär en 12-tums remsa av halkfri tejp i två 6-tums halvor för att skapa två remsor. Om du väljer att använda fyra remsor av tejp och skapa ett mönster som liknar det brittiska symbol eller en cross-hatch, skär fyra lika 6-tums band. Om din bak motorcykel sätet är liten, kan du välja att använda 4-tums band istället.
3 halkfri tejp är strukturerad yta kommer att hindra din passagerare från att halka.

Placera din halkfri tejp (med pappersförstärkning intakt) på motorcykelns baksäte för att bestämma den mest strategiska läge. Om möjligt, ha en passagerare sitta i baksätet för att skapa den bästa platsen för din halkfri tejp. Passagerare som ofta slinka under bromsning kanske föredrar den halkfri tejp placeras horisontellt på sätet. Passagerare som har svårt att hålla sin plats vid svängar kan finna vertikala remsor effektivare. I vissa fall är halkfri tejp mest effektiva när de streckade.
4 Ta bort papperet från halkfri tejp utsätter limmet.

Ta bort papperet från en remsa av din halkfri tejp genom att långsamt dra ett hörn.
5 Vissa mc-platser är bara lätt strukturerad.

Fäst den första delen av halkfri tejp på baksätet av din motorcykel genom att placera änden närmast dig i sitt förutbestämda läge. Sakta sänka halkfri tejp, jämna till sätet noga. Se till att det inte finns några bubblor eller rynkor i ditt band.
6 6-tums tejpremsor effektivt täcker de flesta vanliga bak motorcykel säten.

Ta bort papperet från din andra 6-tums remsa av halkfri tejp. Fäst bandet parallellt med bandet, som redan är ordentligt fastsatt din bak motorcykel säte. Jämna några bubblor eller rynkor från bandet som du anbringa den på sätet.
7

Upprepa processen att ta bort skyddspappret och noggrant fästa halkfri tejp till din motorcykel plats om du har valt att skapa ett korsat mönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107444.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.