Om att installera blinkers på en motorcykel

Blinkers är en av de många komponenter som krävs av många koder statliga fordon, och andra förare lita på dem att identifiera dina avsikter på vägen. Korrekt placering av dina blinkers är avgörande för din säkerhet. Andra bilister kan inte reagera på en dold blinkers i tid och tvingar dig in i en farlig, och kanske dödlig, predikament. Vare sig du är ute efter att effektivisera utseendet på din cykel eller omvandling av en off-road cykel för gata plikt, ta dig tid att utvärdera din tur signal synlighet. Fram Blinkers

En av de vanligaste uttalanden från förare inblandade i mc-olyckor är att de aldrig såg motorcykeln. Vanligtvis registrera sig som lite mer än en liten blip på radarn för de flesta operatörer passagerarfordon, motorcyklar är praktiskt taget osynliga på vägen, vilket mest beror på deras lilla storlek. Dina framåt-monterade blinkers är utformade för att varna mötande fordon på dina avsikter och monteras oftast någonstans nära strålkastaren. Välj en fästpunkt ett kort avstånd nedanför eller bort från strålkastaren för att hjälpa ryttare skilja mellan strålkastaren och signalerna. Alternativt, eftermarknads speglar med integrerade blinkers finns för många motorcykel modeller. Dessa speglar /signaler arbetar för att effektivisera utseendet på cykeln och placerar blinkers i en synlig och framträdande plats. De fungerar bäst när det paras ihop med din stock setup, men kan användas ensamt om så önskas.
Bakre blinkers

Bakre blinkers är vanligtvis monterad på bakskärmen eller ram av motorcykeln. Om du monterar blinkers på en off-road cykel, kan du behöva köpa eller tillverka fästen för att fästa de signalerna på ramen. Välj en solid grund på ramen eller fender för att minimera risken för vibrationer-inducerad skada. Sportmotorcyklar kan dra nytta av installationen av en fender eliminator kit, vilket förbättrar utseendet på cykeln genom att ta bort skrymmande fender bit medan de blinkers i en väl synlig plats.
Integrated baklyktor

Inom de senaste åren har många eftermarknaden tillverkare tillverkar ersättare församlingar svans ljus med en integrerad blinkers. Finns för kryssare och cyklar sport, dessa kit maximera utseendet på motorcykelns bakre änden genom att låta ägaren att helt ta bort lager signaler bakre tur. De största nackdelarna med dessa typer av lampor är något mer komplicerad installation och något reducerad synlighet. Kontrollera med lokala lagar om du funderar på ett integrerat baklyse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106524.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.