Hur Debaffle en Suzuki M50

Suzuki M50 mellanvikt kryssaremotorcykeln var begåvad med den råa, aggressiva utseendet på en större muskel cykel, öka maskinens bad-boy attityd. Tyvärr tvingades strängare regler för utsläpp Suzukis ingenjörer för att anställa en uppsättning bafflar i motorcykelns halsdukar att tona ner avgasljud från ett vrål till en något grovt gäspning. Dock kan dessa bafflar tas bort med hjälp av vanliga verktyg, vilket gör att motorcykeln att återfå sin röst. Varnas, innebär detta projekt permanenta modifieringar som inte kan ångras och kan orsaka ytterligare skador på motorcykeln om de utförs felaktigt. Saker du behöver
3-tums och 1,5-tums bimetall hålsågar
Hole sågspindel
Electric drill
magnet
träpinne
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Skjut en 1,5-tums bimetall hålsåg på hålsåg berså. Placera den 3-tums bimetall hålsåg på berså, över ryggen på den mindre hålsåg. Dra hålet sågspindel s låsmuttern med en skiftnyckel för att säkra hålsågar på bersån. Montera hålsågar och berså i en borrmaskin.
2

Avlägsna locket från övre ljuddämparen med hålet sågaggregatet. Skjut mindre hålet såg över och runt ljuddämparen utstående utloppsröret. Skär ändlocket med borrmaskin uppsättningen med en låg hastighet, gradvis ökande hastighet som hålsågar skär genom metall ändkåpan. Stoppa borren när ändkåpan har skurits av ljuddämparen. Avlägsna avskärningen ändkåpa från hålsågar eller ljuddämpare med en magnet.
3

Bryt utloppsröret och dess baffel utanför ljuddämpare med en träpinne införd i ljuddämparens utloppsrör . Flytta träpinne i en cirkelrörelse för att bryta baffeln s svetsar. Dra utloppsröret och baffeln ur ljuddämparen med tång när baffeln har brutit gratis.
4

bort baffeln från undre ljuddämparen efter de föregående stegen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107479.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.