Hur Skrubba i New Motorcykeldäck

Sedan den gryende av motorcykeln teknik skulle däcktillverkare spraya smörjmedel på sina formar för att bidra till att undanröja nypräglade däcket. Detta slick filmen skulle finnas kvar på däcket tills den togs bort genom upprepad kontakt med asfalt gång monterad på ratten i en motorcykel. Borttagning av smörjmedlet på detta sätt skulle kräva minst 50 till 100 miles av långsam, noggrann ridning att förhindra Traction-förlust och en efterföljande krasch. Framsteg inom däck teknik har gjort denna praxis föråldrad, vilket gör att slitbanans område för att kunna användas från första milen. Men vissa åtgärder kan vidtas innan de lämnar generalagenten för att garantera din säkerhet och för att maximera greppet på dina nya däck. Saker du behöver
Mild tvål
Vatten
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Inspektera däck innan de lämnar generalagenten. Du kommer att leta efter tecken på allt som kan orsaka att däcket slirar, t.ex. oljefläckar, tvålvatten eller kontakta renare. Om någon av dessa är närvarande, det är okej. Alla dessa är vanliga material som du stöter på en mekaniker butik.
2

Tvätta bort eventuell olja eller kontakta renare med en mild tvål, tvätta sedan bort med rent vatten. Lätt torka däckets slitbana med en pappershandduk.
3

Ta motorcykeln för en åktur och hitta ett öppet område utan trafik, t.ex. en tom parkeringsplats. Accelerera smidigt för en kort sträcka, sedan bromsar mjukt. Upprepa så ofta du vill, lägga till en liten ökning av gas och applikationer broms varje gång. Detta kommer att hjälpa värma upp däcken för att förbättra greppet och kommer att generera däckets första "värme cykel," som hjälper till att generera en starkare molekylär bindning i däckets stomme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106661.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.