Hur man tar bort en motorcykel Kickstand

En kickstand är en nödvändig punkt för nästan alla street-ridit motorcyklar, ger ett fast stöd för maskinen när den är parkerad. För det mesta, är lite uppmärksamhet ägnas cykelställ, utom när det utför det enda jobb det tänkt att göra. Emellertid vissa tillfällen kräver avlägsnande av stället så helt. Racing motorcyklar lite har behov av dem, medan en ram-up restaurering av en äldre maskin kan kräva tillfälligt avlägsnande av cykelställ, Ta bort kickstand från din motorcykel är en enkel uppgift, men kräver ett par bitar av specialutrustning. Saker du behöver Kundservice stå eller lyfta
spännband
insexnyckel ställa
Spring avdragare
Hylsnyckel och uttag
Visa fler instruktioner

1

Höj motorcykelns bakhjul av marken med en tjänst stativ eller hiss. Om det behövs, rem båda handtagen till en fästpunkt nära stativet för extra stöd.
2

bort någon påbyggnad eller profilkroppar nära kickstand s fästpunkten. Använd en insexnyckel för att skruva loss spackling s bultar, dra sedan kåpan bort från cykelställ.
3

Koppla ur kickstand säkerhetsbrytare elektriska kontakten från motorcykelns ledningsnät. Hoppa över detta steg om du motorcykeln inte är utrustad med en säkerhetsbrytare.
4

Ta bort fjädern förbinder kickstand till sitt fäste med en fjäder avdragare. Skruva av cykelställ vridbulten s låsmuttern från undersidan av kickstand fästet, med hjälp av en hylsnyckel.
5

Skjut svängbulten ur cykelställ och dess fäste, dra sedan kickstand åtskild från motorcykeln . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110241.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.