Hur du ändrar den primära Olja på en HD Street Glide

Din Harley-Davidson Street Glide beror på tre olika oljetyper att överföra makt från V-twin motor på trottoaren: motorolja, primär olja och transmissionsolja. Även byte av motorolja är en grundläggande motorcykel underhåll färdighet, är många nya Harley-Davidson ryttare ofta kvar i mörkret när det gäller att förändra den primära oljan. Lyckligtvis är processen ganska enkel och kräver endast ett fåtal verktyg och en minimal investering i tid. Saker du behöver
Torx 40 socket
Hylsnyckel
1 qt. primär olja
Primary inspektion packning
Oil uppfångningsbassäng eller behållare
handdukar eller trasor
Visa fler instruktioner
1

Leta avtappningspluggen och placera olja uppfångningsbassäng nedanför. Pluggen är placerad under vänster sida av motorn, strax nedanför det primära "derby" lock. Ta bort den primära avtappningspluggen med en Torx 40 sockel fäst en hylsnyckel och låta den primära
2

oljan rinna.
3

Inspektera primära avtappningspluggen o-ring för skador, byte av o-ringen om det behövs. Torka bort eventuella metallspån som kan fästas på kontaktens magnetisk spets med en ren trasa. Ställ avtappningspluggen undan.
4

Ta det primära inspektionslucka, vilket är en rektangulär panel ligger strax innan derbyt kåpan. Ta bort packningen från den primära inspektionslucka och kasta.
5

Byt primära avtappningspluggen och dra åt den tätt mot den primära luckan.
6

Lägg primär olja i primärt genom att hälla det genom den primära inspektionslucka. Detta kommer att ta högst 1 liter primär olja. Överfyll inte.
7

Placera en ny packning på den primära inspektionslucka innan den återmonteras.
8

Torka bort all spilld olja och kassera använt primära oljan ordentligt . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106576.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.