Hur man byter en Kawasaki G3SS Headlight

Kawasakis G3SS drevs av en 90 cc, encylindrig tvåtaktsmotor och producerades 1969-1975. Till skillnad från Kawasakis rip-roaring Mach III motorcykel, som dominerade dra remsor runt om i världen, var de G3SS utformad som en mindre och mindre hotfull maskin som var perfekt för nya ryttare. Den G3SS har blivit något av ett samlarobjekt sedan dess blygsamma början, med exempel som finns i en rad villkor. Återställa en av dessa små maskiner kan vara svårt, särskilt eftersom delarna blir knappa. Men, hävdar Kawasaki fortfarande en aktiv lager av ersättning 6-volts strålkastare lökar. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
6-volt, 1,5-watts glödlampan (Kawasaki del nej. 92.069-024)
Visa fler instruktioner
1

Ta bort fästskruven från nedre högra sidan av den svarta strålkastarhuset, med en stjärnskruvmejsel.
2

Dra den nedre kanten av den yttre strålkastare trimringen utanför strålkastarhuset hand. Lyft den övre kanten av den trimringen off av läppen formas till den övre delen av strålkastarhuset. Dra den yttre täckring och bifogade Strålkastarglas från strålkastarhuset. Addera 3

Tryck lamphållaren mot baksidan av strålkastare linsen, sedan vrida sockeln moturs för att lossa strålkastaren glödlampa. Dra kontakten och glödlampan ur Strålkastarglas.
4

Sätt i en ny 6-volt, 1,5-watts glödlampan i strålkastaren objektivet. Placera sockeln över baksidan av lampan, tryck sedan uttaget framåt och vrid den medurs för att låsa lampan på plats.
5

Hook toppen av yttre täckring över läppen av strålkastare bostäder. Tryck på undersidan av trim ringen mot strålkastarhuset tills hela täckring monteras tätt mot strålkastarhuset.
6

Skruva fast skruven i nedre högra sidan av strålkastarhuset att säkra täckring på plats, med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111297.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.