Hur du justerar kopplingen på en Harley Road King

Harley-Davidson Road Glide motorcykel är en turnerande-cruiser modell med en våt koppling systemet stödjer en fem-växlad växellåda. Denna koppling bör anpassas efter de första 1.000 miles och sedan var 5000 miles därefter. Också utföra denna justering när du byter koppling komponenter. Förfarandet är en rättfram angelägenhet och bör ta 45 minuter till en timme att utföra, beroende på kompetensnivå. Utför det med motorcykeln i upprätt och plant läge, om det är möjligt. Saker du behöver
SAE öppen nyckel som
SAE hylsnyckelsats
Insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner
1

Ta ut fästelement omgivande kopplingskåpan inspektionslucka med ett hex-huvud-uttag. Släpp locket och ställ den åt sidan.
2

Skjut gummistövel runt kopplingen kabeln justeraren ner kabeln från justeringen hårdvaran. Lossa låsmuttern på kabeln med en öppen nyckel. Vrid justeringsskruven muttern med en SAE öppen nyckel för att lägga maximal fri lek i kopplingen handspak på vänster handtag.
3

Lossa låsmuttern på kopplingen själv med en SAE-uttag . Sväng in kopplingen push-rod inställningsskruven med en insexnyckel tills all fri lek har tagits upp och kopplingen är lätt sittande.
4

tillbaka ut justeraren en halv till ett varv och dra åt låsmuttern. Kläm kopplingshandtaget tre gånger för att ställa in kopplingen release mekanism.
5

Justera kopplingen muttern kabeln justerare att tillåta 1/16- att 1/8-tums fri lek i kopplingshandtaget. Dra åt låsmuttern.
6

Skjut gummistövel tillbaka över inställningsmuttern hårdvara.
7

tillbaka kopplingen inspektionslucka och fäst den med sina fem fästelement.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107778.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.