Hur man tar bort den yttre Primary Cover på en Harley

Den yttre primära luckan inrymmer den primära enheten och koppling. Det skulle behöva tas bort för att byta kedjan, sträckaren eller kopplingen. Det kan också ersättas av kosmetiska skäl med en egen del för att klä upp motorcykeln. Även om det inte är en svår del att ta bort, kan det ta ungefär en timme att ta bort den. Innan du tar bort den primära locket på en Harley-Davidson motorcykel, är det rekommenderat att du konsultera en bruksanvisning. Saker du behöver
SAE skiftnycklar
SAE Allen skiftnycklar
Spårskruvmejsel
dräneringskärlet
Visa fler instruktioner
1

Tappa den primära vätska. Ta bort pluggen under primärt genom att skruva loss den. Du behöver en åderlåtning pan att fånga upp vätskan. När all vätska har runnit ut, skruva tillbaka pluggen i det primära.
2

bort kopplingen shift arm. Dra skruven växelarmen helt ur växelarmen koppling och försiktigt arbeta den från axeln.
3

Lossa kopplingen kabeln. En koppling kabel justering ligger nära centrum av kopplingen kabeln. Håll låsmuttern och vrid ner den för att lossa den.
4

Ta derbyt locket och den primära kedjan inspektionsluckan. Använd en insexnyckel för att skruva loss bultarna. När bultarna tas bort från derby locket, kan du behöva att försiktigt bända bort det. Var noga med att inte tappa fjädern bakom derby luckan. Du ser en skruv koppling justering under våren. Ta försiktigt en skruvmejsel och lossa den. När du lossar den, kommer muttern lossnar monteringen clutch release.
5

Ta monteringen kopplingsurtrampningslager och lossa kopplingen kabeln från urtrampningsenheten. Skruva loss kopplingen kabeln från den primära luckan. Detta kan eller inte kan kräva avlägsnande av kopplingshandtaget.
6

Lossa den primära kedjespännaren. Det finns en mutter med en gängad stång som sticker ut. Håll muttern och skruva upp den.
7

Ta det primära locket. Använd en insexnyckel för att ta bort skruvarna. När bultarna tas bort, kan det primära locket fastnar på grund av packningen. Försiktigt bända bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108908.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.