Hur man tar bort Stock Harley Bafflar

När de flesta människor tänker på Harley-Davidson motorcyklar, är det första de minns den djupa, ofta högt avgasljud av en stor cruising cykel. Den högt avgaser har blivit en stapelvara i motorcykel kultur eftersom den fungerar som en säkerhets buffert. Ett högt cykel ser till att förare och andra ryttare vet att du är runt, förhindra olyckor som även beståndet horn på de flesta motorcyklar inte skulle hjälpa. Gör din cykel starkare och säkrare genom att ta bort lager bafflar hemma. Saker du behöver
Bike lift (tillval) katalog Grundläggande verktygssats
Handhållna borr
Drill förlängning
3/8-tums skärande borr
Vise
gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Ställ din motorcykel på sin cykelställ eller centralstödet så att den inte kommer att välta eller tippa medan du arbetar. Om du har en motorcykel hiss, sätta din Harley på hissen för att komma åt de nödvändiga bultar lättare.
2

Undersök hur avgasrören är ansluten till din motorcykel genom att konsultera instruktionsboken. De flesta cyklar har två muttrarna som håller varje rör vid cylindern och fästen som håller avgaserna på ramen. Addera 3

Ta bort skruvarna som håller avgaserna på motorcykeln med en sockel eller kombination skiftnyckel. Separera hela avgassystemet från cykeln för att undvika att borra nära viktiga kör delar.
4

Kläm avgaserna i ett skruvstäd. Täck skruvstäd i trasor eller handdukar för att skydda krom i rören. Bifoga en 3/4-tums skärande borr till din handhållna borrmaskin och borra genom de första två bafflar inuti spetsen av avgaser.
5

Ta avgasrören ur skruvstäd. Knacka slutet av ljuddämpare med en gummiklubba för att slå ut eventuella återstående bitar av baffeln.
6

tillbaka avgaserna på cykeln med hjälp av fästen bort tidigare. Se din bruksanvisning för vridmoment specifikationer. Var noga med att inte över-dra åt vevhuset avgassystem montering bultar som de är dyra och svåra att ersätta.
7

Starta cykel och lyssna efter en skillnad i tonen. Om allt går bra, bör motorcykeln låter starkare och fylligare, speciellt när revved.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106112.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.