Hur sänka en XJ650

Yamahas XJ linje omfattade många designförändringar och storlekar av motorer, även om mitten av hålet 650 var den mest populära. Det ingår även en sällsynt turboladdad version. För alla sorten hittats i XJS, kan sänka cykeln göras med hjälp av samma teknik på dem alla. Saker du behöver
metriska hylsor
Acetylensyrgasskärning fackla
Visa fler instruktioner
1

Lossa skruvarna på höger, vänster, övre och nedre trippel träd. Lämna dem tätt nog finns det fortfarande lätt spänning.
2

Skjut gafflarna upp genom triple träd så kromade Ledblock rören sticka ut från toppen, sänka ramen på cykeln i processen. Kontrollera båda gafflarna har justerats exakt samma avstånd i både höger och vänster triple trädet innan efterdragning.
3

Sänk den bakre delen av XJ650 genom att ta bort coil-over chock patroner och ersätta dem med kortare patroner om du inte vill ändra dem.
4

bort stötarna om du vill ändra de befintliga enheterna. Mäta dem. Med en fackla, värma fjädern på sin andra vind tills den är glödhet. Komprimera chocken så vårens böjar och kollapsar något under hot spot.
5

Upprepa steg 4 för den andra chocken, vilket gör att du värmer chocken på samma ställe och kollapsa chocken på exakt samma avstånd.
6

tillbaka de modifierade stötdämpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111395.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.