Hur du installerar ett hem Shop Motorcykel Work

Alla som äger en motorcykel vet hur dyrt med arbete hos en återförsäljare eller butik kan få, särskilt om du gör en hel del ridning och behöver ofta tjänst. Människor som skiftnyckel på sina egna motorcyklar vet också hur frustrerande det kan bli när man inte har en välorganiserad och effektiv plats att arbeta på cykeln. Saker du behöver
Dedikerad butiksyta
Workbench
Förvaringsutrymme
Verktyg arbetsbelysning
Tray
ziplock påsar
Visa fler instruktioner

1

Fixa belysningen. Precis som kockar behöver uppgift belysning i ett kök, motorcykel mekaniker behöver belysning i butiken. Placera arbetsbelysning direkt ovanför arbetsbänken och hänga taklampor låg nog att belysningen inte vilse i takbjälkar i en oavslutad garage. Ljusa färger på väggarna och taket hjälper också hjälpa studsa ljuset tillbaka till där du behöver det.
2

Utse separat arbetsbänk och förvaringsutrymmen. Om du ska använda arbetsbänken för att göra jobbet, måste du ha utrymme för att lägga ut de delar du använder. Blandning lagringsutrymme och arbetsyta känns trångt, och du är mer benägna att slösa tid på att leta efter verktyg och delar som är rakt framför dig men förlorade i en samling av verktyg som inte behövs för det aktuella projektet, röran kan göra ännu en enkelt jobb kännas kaotisk och komplicerad. Använd utrymmet under arbetsbänken för förvaring om du inte har utrymme för en förvaring bänk.
3

Organisera dina verktyg. Vissa verktyg du använder hela tiden. Dessa uppgifter bör vara inom räckhåll. Objekt som du använder mindre ofta kan placeras i områden där det tar lite mer ansträngning för att få ut dem. Ziplock påsar eller en fiskelåda hålla saker som säkringarna organiseras och praktiskt utan att ha dem spiller över hela din arbetsyta.
4

Förbered ditt utrymme för arbete. Ha en ljus ficklampa med fungerande glödlampa och batterier tillgängliga så att du inte behöver söka efter en i mitten av ett projekt när en bult blir "förlorade" i cykeln eller när du kontrollerar att det inte finns några läckor efter att du byta olja. Håll en bricka som en jelly roll pan på din arbetsbänk att sätta skruvar och muttrar i som du tar bort dem så att de inte rullar över golvet eller bänken och gå vilse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107349.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.