Hur du sätter på en Prius Heater

Sätta på Prius värmaren är enklare med 2010 modellerna , men med tidigare årsmodeller kontrollerna är dolda på en skärm i Multi - Information Display och inte alltid självklart för nybörjare Prius förare . Instruktioner
1

Slå Prius på . Klimatsystemet fungerar inte när Prius är i tillbehör läget . Du måste trampa på bromsen samtidigt som du trycker på strömbrytaren för att sätta bilen helt i On -läge .
2

Slå på fläkten . Tillgång till klimatkontroll avviker med årsmodell . Från och med 2010 års modeller , är klimatet kontrollerna nedanför stereon . I detta fall är knapparna är fasta och alltid synliga. Den varvtalsreglering är längst upp till höger på klimatet kontrollerna . Tryck på knappen "Up" för att öka fläkthastigheten . Klimatet kontroller för tidigare versioner är touch- screen knappar på Multi - informationsdisplayen . I det här fallet du trycker fast Climate knappen på vänster sida av skärmen för att visa de klimatkontroll . Det finns sju fläkthastighet styr anges horisontellt i mitten av skärmen med Lo på vänster och Hi till höger . Tryck på någon av dem att slå på fläkten .
3

Öka önskad innertemperatur . Temp -knapparna används för att ställa in önskad temperatur . De ligger längst upp till vänster av de 2010 kontroller och längst ner till höger på Multi - Information Display för de tidigare modellerna . Tryck på " upp " för att öka den önskade temperaturen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105351.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.