Nackdel av hybridbilar

För alla sina fördelar och för alla bra saker de kan göra för miljön, hybridbilar är inte perfekt. Deras teknik är fortfarande förbättras, och medan de kan bana väg för framtiden, experter tror att de så småningom kommer att ersättas av vätgas eller metan drivna fordon. Under tiden, lönar det sig att vara medveten om nackdelarna med hybridbilar och mäta dem mot de materiella fördelar som kommer från att äga dem. Inkom Sticker Pris

Den första och mest uppenbara nackdelen med en hybridbil är att det kostar mer än en vanlig bil. Dess utformning är mer komplex och kräver ytterligare kostnader under produktion, som förs vidare till konsumenterna. Generellt sett, löper en ny hybrid ca $ 4000 till $ 6000 mer än en jämförbar icke-hybridmodell. Beviljas innebär bränsleekonomi du förmodligen ska spara mer än den över livet på bilen, men det fortfarande bär nämna för köpare på en budget.
Högre reparationskostnader

Utöver kostnaden för produktionen, hybridbilar innehåller komponenter - främst batteriet och drivlinan - som är svåra att ersätta eller reparera. Inte bara är de dyrare, men många mamma-och-pop mekaniker butiker har inte inrättats för att hantera hybridkomponenter. Reparationer måste alltså ske på återförsäljarens mycket och kommer sannolikt att köra högre för att täcka dyrare komponenter. Också, eftersom komponenterna är mer komplicerade, de kan bryta ner oftare, vilket ytterligare bidrar till reparera räkningar. Många gånger kommer tillverkarna erbjuda utökade garantier för att kontraorder detta (särskilt för batteriet). Fråga återförsäljaren om detaljerna om du är shopping för en hybrid.
Performance

Hybridbilar inte utför bevisligen värre än andra bilar på många områden , och i bränsleekonomi de inte kan vara beat. Dock är deras acceleration ett problem: de helt enkelt inte kan få upp farten med samma raskhet som bensinbilar kan. Det är sällan någon stor konsekvens vid körning på ytan gator, men för motorväg körning, kan det vara ett bekymmer.
Faror i olyckor

Hybrid bilbatterier är mycket mer kraftfull än batterierna på vanliga bilar. Ibland, när det är en olycka och batteriet är skadat, kan det försvåra ansträngningarna att befria människor från det instängda bilen. Spänningen går genom batteriet är mycket hög, vilket kan skada föraren eller någon kommer att hjälpa ... vilket gör olyckor en större fara även om du dyker upp från kollisionen oskadd.
Produktion Oro

Ur ekologisk synvinkel, hybridbilar gör ett mycket vettigt. Men eftersom deras komponenter tar längre tid att tillverka, förekommer de ytterligare kostnader för den löpande bandet ... vilket innebär att fabrikerna producerar mer föroreningar när du skapar dem, än de fick när de gjorde en vanlig bil. Experter tror att minskningen av koldioxidutsläppen från hybrid kort lätt överskrider den extra förorening av det löpande bandet, men ändå minskar det starkaste argumentet för att köpa en:. En hälsosammare miljö

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105274.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.