Hur får incitament att köpa en hybrid

Alla älskar att köpa en ny bil. Det är ännu mer spännande när du vet att du får incitament bara för att köpa en viss typ av bil. Läs följande för att hjälpa dig att veta vad du kan förvänta dig i vägen för incitament när du köper en hybridbil. Instruktioner
1

Se till att du köper en "hybrid" version av ett fordon som inte alla nya fordon som säljs uppfyller kriterierna för att kallas en hybrid. Den hybridfordon är den bästa kombinationen av en förbränningsmotor och en elmotor, eftersom det är allt i ett. Många tillverkare har en hybrid version av deras fordon. Ford har Escape och sedan Escape Hybrid och Honda har Civic och Civic Hybrid. Så klart att det fordon man köper är egentligen en hybrid.
2

Utnyttja vad regeringen erbjuder som incitament på hybrider. I grund och botten, om du köper en hybridbil efter 1 december 2005 kan du ha rätt till en federal regering kredit på upp till $ 3400. Detta är goda nyheter för dem som vill köpa en hybrid. Men denna kredit med en utfasning planen, som gäller när tillverkarna har sålt över 60.000 fordon av en berättigad modell hybridbil.
3

Fråga din arbetsgivare om anställdas incitament till sina anställda som köpa hybridbilar. Många arbetsgivare matchar den federala regeringen beröm för sina anställda. Detta skulle bero på din arbetsgivare och ditt specifika jobb, så det skulle vara klokt att diskutera detta med din arbetsgivare innan du köper din hybridbil.
4

Kör din hybridfordon i vissa stater som erbjuder ännu mer incitament till sina hybridfordon ägare. Vissa stater tillåter hybridfordon att köra i HOV eller High Lanes Beläggning med bara en passagerare, föraren. Kontrollera med Department of Transportation i den stat du kommer att köra.
5

Park ditt hybridfordon i några större städer i framför en parkeringsautomat gratis. Fler städer lägger sig till denna plan varje dag. Det är bara ytterligare incitament att bli mer miljömedvetna och få förmåner för det.
6

Spara pengar på kostnaden för bränsle genom att äga en hybrid. Detta är en enorm stimulans. Det finns en betydande besparingar i bränslekostnader genom att äga och köra en hybridbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105248.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.