Om Hybrid SUV

Medan vissa kritiserar hybrid stadsjeepar som värre med gas körsträcka och utsläpp än många icke-hybridbilar, dessa är ofta de grönaste val om du behöver en större bil. Det finns en hel del hybrid SUV på marknaden, och det finns planer på fler under de kommande åren. Innan du gör ett köp av ett fordon, men se till att du förstår både fördelar och nackdelar med hybrid stadsjeepar. Historia

Idén om ett elektriskt hybridfordon har funnits i århundraden. I själva verket var det första elbil bygga 1839. Konceptet sattes på sparlåga i årtionden. Dock har hybridtekniken återigen blivit populärt. Hybrider har funnits på marknaden i USA sedan 1999, då Honda presenterade sin Insight.

Hybrid stadsjeepar följde 2004 med Ford Escape. När infördes, var Escape 75 procent mer bränsleeffektiv än dess icke-hybrid motsvarighet. Efter Escape, andra tillverkare presenterade också hybrid stadsjeepar att sälja tillsammans med sina växande flotta av hybridbilar.
Typer

nya hybrider slår marknaden varje år. Från och med januari 2009 finns ett antal hybrider på marknaden inklusive följande: Ford Escape, Mercury Mariner, Mazda Tribute, Toyota Matrix, Pontiac Vibe, Saturn Vue gröna linjen, Toyota Highlander, Lexus RX 400h, Mercedes ML 320 CDI, Jeep Grand Cherokee, Chevrolet Tahoe, BMW X5, GMC Yukon, Cadillac Escalade, Chrysler Aspen, Volkswagen Touareg, och Dodge Durango.
Överväganden

Hybrid stadsjeepar kritiseras ofta eftersom de inte är så bra på gas som du kanske tror. De kan också bli mycket dyrt. När du köper en hybrid SUV, se till att du kolla in den gas körsträcka du får med dig nya fordon. Toppade förpackningen är Ford Escape, Mercury Mariner och Mazda Tribute, som alla genomsnitt 32 miles per gallon. Toyota Matrix och Pontiac Vibe är de billigaste hybrider på marknaden, även om de anses kompakt bil delningsfilter. Saturn Vue gröna linjen är den billigaste fullt SUV på marknaden.
Funktioner

Varje hybrid SUV är något annorlunda, men de har alla samma system duell bränsle. Dessa stadsjeepar har fortfarande en bränsletank och bensinmotor. När det är möjligt, de använder sig av en elektrisk motor, som driver på ett batteri som avgifter under bromsning. Kanske hybrid stadsjeepar har andra gröna funktioner såväl som återvunna material som använts för deras interiörer.
Fördelar

Överlägset, är den största fördelen med hybrid-SUV som det är bättre för miljön. Vid en jämförelse med samma modell i en icke-hybrid version, kommer du också samma pengar på bränsle. Hybrider är ett naturligt steg mellan gasmotorer och elbilar i framtiden. Genom att välja en hybrid SUV istället för en traditionell SUV, du stödjer också te forskning och utveckling av denna teknik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105273.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.