Hur du köper en hybrid SUV

Även om vissa miljö-purister överväga tanken på en hybrid-SUV en oxymoron, möter konceptet ett verkligt behov. Flera SUV hybrid modeller, som Ford Escape Hybrid, Lexus RX 400h och Toyota Highlander Hybrid, är populärt bland familjer som behöver massor av utrymme men ändå vill förbättra sin bränsleeffektivitet och minska sina utsläpp. Instruktioner
1

Räkna ut hur mycket utrymme du behöver. Basera uppskattning på storleken på ditt hushåll och om du tar regelbundna bil semester eller planerar att använda en SUV att bära stora laster. Hybrid SUV-modeller finns i olika storlekar, från relativt blygsamma Ford Escape till den gigantiska Chevy Tahoe, som kan bära åtta personer och bogsera upp till £ 6000 med sin V8-motor.
2

Maximera din bränsleeffektivitet genom att tänka mindre. Den Tahoe och GMC Yukon hybrider får endast omkring 21 miles per gallon, medan en mer kompakt Ford Escape med framhjulsdrift kan leverera gas körsträcka på 30-talet.
3

Utbilda dig själv på nätet. Läs om de hybrid SUV-modeller som finns på marknaden i GreenCar.com (se Resources nedan). Detta gratis hemsida erbjuder information och betyg om viktiga frågor, såsom servicefrågor, bränsleeffektivitet, batteritid och säkerhetsaspekter.
4

Jämför priser för att få det bästa värdet från den bil du köper. En lyxig hybrid SUV, såsom Lexus RX 400h, är ungefär dubbelt så dyrt som det mer blygsamma Saturn Vue, och de flesta andra hybrid stadsjeepar faller ungefär i mitten av dessa två ytterligheter. Kom ihåg att faktorn i värdet av den alternativa Motor Vehicle Credit, om det fortfarande finns, i att bestämma din verkliga kostnad.
5

Köp hybrid SUV som uppfyller samtliga av dina behov, inklusive hållbarhet, bränsleeffektivitet och kapacitet. Eftersom de flesta hybrid stadsjeepar bygger på konventionell motor prototyper, jämföra de ursprungliga modellerna är inte en dålig plats att börja. I allmänhet kommer en hybrid levererar ungefär en tredjedel bättre bränsleeffektivitet jämfört med samma fordon med en konventionell bensinmotor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105252.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.