Nackdelarna med elhybridfordon

Många människor funderar elhybridfordon som ett alternativ till deras nuvarande fordon. Fluktuationer i bränslepriser och oro för miljön är två skäl till varför du kanske överväga en hybrid elektriska fordon. Men innan du gör bytet till en hybridbil, bör du överväga de nackdelar som är förknippade med att äga en hybridbil. Pris

Hybridbilar kostar vanligtvis flera tusen dollar mer än den icke-hybrid version av samma fordon. Om din bil har ett problem, kan reservdelar som behövs för att reparera fordonet vara dyrare också. Addera Batterier

batteri till en hybridbil ger mer tyngd till bilen. Vissa batterier måste du ladda dem med några veckors mellanrum. Dessutom är kostnaden för att ersätta ett batteri dyrt. Å andra sidan, många batterier kommer med garantier för en längre tid.
Föroreningar

Hybridbilar kräver fler delar och komponenter än traditionella bilar. De extra stegen som behövs under tillverkningsprocessen av hybridbilar kan orsaka mer utsläpp än vanliga fordon under tillverkning.
Noise

Hybrid elektriska fordon som körs på elektriska batterier enbart är betydligt tystare än traditionella fordon. Avsaknaden av buller kan orsaka problem för fotgängare, barn grannskapet, eller de som är osäkra och förlitar sig på ljudet av bilen för att varna dem om ett närliggande fordon.
Prestanda

Ett elektriskt hybridfordon har ofta en långsammare acceleration och kan även ha en lägre toppfart än dess traditionella motsvarighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105385.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.