Fördelar av elektromagneter

Elektromagneten har lett till uppfinningar och genombrott inom energi och medicin som är långtgående och långt ifrån fullt ut. Dess makt är begränsad endast av den mänskliga fantasin, med konsekvenser som en förnybar energikälla för fordonsdrift och bildteknik. Hur vi använder denna teknik framöver kan vara nyckeln till energi självständighet och kanske längre livslängd. Magneter som arbetare

Magnetiska komponenter har en fördel framför icke-magnetisk utrustning avsedd att utföra liknande funktioner, i det att magnetiska komponenter kräver ingen kontakt med föremålet för att kunna arbeta. De producerar en kraft och fortsätta att fungera genom väggar, rör och transportband, bland andra. Detta enkla faktum gör Magnetic Resonance Imaging (MRI) maskin, ett medicinskt genombrott i att diagnostisera skador på den mänskliga kroppen, möjligt.
Livet av
Magnet

Elektromagnter också har konstant styrka under sin livstid, och har en mycket längre livslängd än icke-magnetisk utrustning. Magnetiska maskinsystem, till exempel, förlorar 0,5 procent av sin styrka för varje 100 års livslängd i idealiska förhållanden. Elektromagneter kan också tåla operativa temperaturer upp till 600 grader Celsius utan att förlora makt eller funktionalitet.
Controllable Ström

Ström kan styras på ett mycket mer skickliga sätt än med andra magneter, i att en elektromagnet är inte bara en enkel "på och av" utrustning, men har en större bredd av styrka. En elektromagnet kan också vara "avstängd" medan andra magnetiska maskiner är helt enkelt "på" hela tiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105359.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.