Hybridbil Pros & Cons

En hybridbil är en bil som har fler än en energikälla, vanligtvis en traditionell bensin bränsletank och ett elektriskt batteri. Den elektriska batteriet kan återfå en del av den makt som vanligtvis går till spillo, till exempel när du bromsar. Utsläpp

Hybridbilar minska utsläppen med 25 till 35 procent eftersom de har möjlighet att använda el för en del av bilens energibehov snarare än att bränna bensin.
Bränsle körsträcka

Hybridbilar kan få betydligt bättre bränsle körsträcka än konventionella fordon på grund av bilens förmåga att lagra energi i det elektriska batteriet vilket minskar bensin användning.
Tax Krediter

En fördel med att köpa en hybrid är att den federala regeringen ger skattelättnader för att hjälpa kompensera kostnaderna. För att kvalificera dig måste du köpa eller hyra bilen för personligt bruk i USA mellan 1 januari 2006 och Dec 31, 2010.
Highway Performance

Om du gör det mesta av din körning på motorvägen syns sämre förmåner från hybridbilar eftersom de är mer effektiva i stadskörning.
Inköpspris

En con av hybridbilar är inköpspriset för hybrider är högre än den summa pengar du kommer att spara på gas. Enligt Edmunds.com, skulle det ta dig över 16 års körning 15.000 miles per år för att återfå de extra pengar du betalat för 2009 Toyota Prius istället för att köpa för 2009 Toyota Corolla LE.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105331.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.