Fakta om hybridfordon

En hybridbil använder två eller flera typer av energikällor för makten. Hybrider kan vara bilar, lastbilar, tåg, bussar och flygplan. Vanliga hybrider på vägarna är idag bensin /el bilar och lastbilar, som ger bättre gas körsträcka än sina bensindrivna endast motparter. Kraftkälla

Några andra strömkällor än bensin eller diesel inkluderar, men är inte begränsade till, väte, vindkraft, flytande kväve, solenergi, el, och kondenserad eller komprimerad naturgas.

Basic Hybrid

En grundläggande hybrid består av en bensindriven motor som arbetar tillsammans med en elektrisk motor som startar motorn och driver bilens accessoarer.


Stora Fordon Till Salu

Många europeiska tunga fordon drivs med diesel-elektriska motorer som använder motorns värme för att driva den elektriska generatorn för att driva hydrauliska komponenter.

Energy Storage

Japan utvecklat en prototyp hybrid tåg motoranläggningen som lagrar energi i litium-jon batteripaket monterade på lokets tak.
Flygplan

Delta Airlines utvecklat en hybrid som hjälpmedel Taxning genom att använda ett WheelTug Wheeling system som drivs av en turbin i stället av de främsta drivkrafterna.
Flexible Fuel

av 2009, är General Motors marknadsföring dess LXE 3500 flexibelt bränsle V-6 motor som kan köras på en bensin och 85 procent etanol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105311.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.