Fördelar med hybridbilar

Med instabil gas priser och de påstådda effekterna av koldioxidutsläpp på klimatförändringar, är fler och fler människor vänder sig till hybridbilar. Hybridbilar använder både batteri och bränsle när du reser så att de inte använder så mycket gas som traditionella gasdrivna fordon. De kan också vara alla fordon som använder mer än en källa för makt, därav namnet hybrid. Historia

Historien om hybridbil kan spåras till 17-talet när Ferdinand Verbiest utarbetade planer för en ånga fordon för den kinesiska kejsaren. Under århundradena, gjorde andra forskare och ingenjörer förbättringar på Verbiest skapelse. Emellertid började historien om den moderna hybridbil som vi vet i dag i 20-talet. År 1916, erbjöd två elektriska bil beslutsfattare hybrider som kan få nästan 50 miles till gallon och nå hastigheter på cirka 35 miles per timme. År 1966 införde den amerikanska kongressen lagstiftning som rekommenderas fler förare använda elbilar för att minska luftföroreningarna. Mellan 1968 och 1971 skapade tre forskare vid ett större Auto leverantör av elektromekaniska överföring, eller EMT, en teknik som fortfarande används i många av dagens hybridbilar. Dessa typer av bilar blev mer populärt under den arabiska oljeembargot på 1970-talet, och de har haft uppsving i popularitet de senaste åren också.
Fördelar
p Det finns flera fördelar med att äga hybridbilar. En av de viktigaste fördelarna är kostnaden. Gaspriserna har fluktuerat mellan $ 2 och $ 5 per gallon under det senaste året, och ingen vet vad som kommer att hända med priserna nästa. Som ett resultat, människor vänder sig till hybridbilar som en lösning på höga priser på naturgas. Även hybridbilar fortfarande behöver bränsle för att fungera, går varje gallon mycket längre än i traditionella bränslen vehicles.Another stor fördel med hybridbilar är deras miljövänlighet. Eftersom de använder mindre bränsle, hybridbilar släpper ut mindre koldioxid gaser i luften. Eftersom många forskare tror koldioxidutsläppen bidrar till den globala uppvärmningen och klimatförändringarna, människor mår bättre om deras beslut att köra när de investerar i en hybrid car.Thirdly, hybridbilar hjälpa USA minska sitt beroende av utländsk olja. Ju mindre bränsle vi använder, desto mindre beroende vi är av Mellanöstern och andra nationer för olja. Eftersom förhållandet mellan USA och många av dessa andra nationer är instabil, minska vårt bränsle beroendet är viktigt.
Missuppfattningar
p Det finns många missuppfattningar om hybridbilar. Vissa av dessa missuppfattningar är baserade på fakta medan andra är baserade på rena gissningar. En missuppfattning är att hybridbilar inte kan gå mycket snabbt. Detta är inte sant. Biltillverkare har skapat hybridbilar som kan nå motorvägshastigheter precis som traditionella cars.Another missuppfattning är att bränsle-batterier som ger alternativa makt för hybridbilar varar inte särskilt länge. Men många tillverkare erbjuder fleråriga garantier för batterierna och de står bakom product.Finally, många förare tror hybrider inte har tillräckligt med kraft för att dra släp eller andra fordon. Men med senaste tidens framsteg inom hybrid stadsjeepar och lastbilar, många hybridfordon har lika mycket makt som deras traditionella bränslen motsvarigheter.
Storlek

Hybridbilar finns i alla former och storlekar dessa dagar. Vid ett tillfälle var det enda hybridbil som fanns i USA den lilla och kompakta Toyota Prius. Men med växande efterfrågan och oro för miljön och gaspriserna har företag som General Motors och Ford skapade hybrid versioner av sina lastbilar och stora stadsjeepar, inklusive F-150 och Chevrolet Tahoe. Vissa ingenjörer även arbetar på stora hybrid semi lastbilar, alltför.
Varning

För dem som funderar på att köpa en hybrid, finns det några varningar om dessa bilar. Men de är oftast dyrare än bränsledrivna fordon eftersom de är mer sofistikerade. Dessutom bränsleceller batterier som används i de flesta hybrider generellt kosta tusentals dollar att replace.Also, hybridbilar kör mycket tystare än sina bränsle-drivna motsvarigheter. Ägna större uppmärksamhet i områden där det finns fotgängare eftersom de inte får höra en hybridbil kommer. Tystnaden kan också vara lugnande och gör föraren sömnig på långa resor på natten. Som sådan är det viktigt att vara medveten om detta potentiella problem att göra nödvändiga boende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105269.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.