Om bränsleeffektivitet

Världens ledare blir alltmer beroende av bränsleeffektivitet för att hantera problemen i ekonomin, global diplomati och miljö. Bränslepriser påverkar våra plånböcker och utländska förbindelser, och föroreningar som orsakas av auto utsläpp påverkar miljön. Alternativa bränslen och ny teknik har potential att minska dessa problem. Vad är bränsleeffektivitet

bränsleeffektivitet, eftersom det gäller förare, är den hastighet med vilken ett fordon använder sitt bränsle, mätt i miles per gallon (mpg). Naturvårdsverket under 2008 antagit nya bränsleeffektivitet standarder som beaktar stadskörning kontra land körning, hastighet, acceleration, luftkonditionering och körning i kyla. Varje fordon, enligt lag, kommer med ett fönster klistermärke som detaljer bränsleekonomin för det fordonet. Addera Varför det är viktigt för förare

Förare kan spara $ 200 till $ 1500 varje år genom att välja en bil med hög bränsleeffektivitet. Det blir lättare att välja en bil med god bränsleekonomi. Minska hastigheten och belastningen på bilen och undvika tomgångskörning finns sätt att förbättra gas körsträcka. Andra sätt att förbättra bränsleeffektiviteten är att rutinmässigt byta bränslefilter, hålla däcken ordentligt pumpade och använda den typ av olja som rekommenderas för din bil.
Varför det är viktigt att amerikanska medborgare

USA är starkt beroende av utländsk olja, och detta kostar landet mer än $ 296.000.000.000 ett år i importen. Inte bara detta att försvaga USA: s makt i världen, sätter ekonomin i tvång när toppar i oljepriset förekomma. Göra våra fordon mindre beroende av olja och använda olja som vi har klokt hjälper normalisera vår ekonomi. Exploring alternativa bränslen såsom biobränslen och nya teknologier såsom eldrivna bilar kan också hjälpa till att sänka vårt beroende av utländsk olja.
Environmental fördelar

När bilarna bränner bränsle, koldioxid och andra skadliga gaser släpps ut i luften, och enligt Naturvårdsverket dessa gaser bidrar till förändringar i det globala klimatet. Klimatförändringarna har kopplats till allvarliga väderförhållanden, minskad vatten-och livsmedelsförsörjning och skadade ekosystem. EPA rapporterar att 25 procent av vårt lands koldioxidutsläpp kommer från fordon. Dessutom är oljan en ändlig källa, så det mindre olja vi använder desto bättre, eftersom en dag kommer det att vara borta.
Bränsleeffektivitet vinnare och förlorare

Alla bilar är definitivt inte lika när det gäller bränsleeffektivitet. EPA rekommenderar följande: Toyota Prius, Honda Civic Hybrid, Nissan Altima Hybrid, Ford Escape Hybrid och Mazda Tribute Hybrid, bland andra. De värsta bilarna för bränsleeffektivitet inkluderar Lamborghini Murcielago, Bentley Azure, Ferrari 612 Scaglietti, Mercedes-Benz Maybach 57S, och Jeep Grand Cherokee.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105277.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.