Miljöfördelar hybridbilar

De miljömässiga fördelarna med hybridbilar är många. De kan göra underverk för att minska föroreningar och skador på värdefulla ekosystem. Även om kostnaderna är fortfarande högre än vanliga bilar, är stöd för nya tekniker och en grön infrastruktur för USA att många människor tar en titt på dessa miljöfördelar. Många bilföretag har implementerat teknik på grund av konsumenternas efterfrågan och otaliga organisationer upptäcker att använda en hybridbil är en av de bästa sätten att positivt påverka miljön. Fördelar

mest grundläggande miljöfördel hybridbilar är bristen på föroreningar som orsakas av koldioxidutsläpp. Baserat på en rapport från US Department of Energy, en traditionell bil från 2007 används 344,8 liter bensin för att köra 10.000 miles. En hybridbil från samma år använder endast 263,2 liter gas för samma avstånd. Dessutom visade samma rapport att en hybridbil produceras endast 294 gram koldioxid per kilometer. Det är 158 färre än en traditionell bil.
Potential
p Om förbrukningen av bensin fortsätter i den takt det har under den första delen av 21-talet, oljereserver kommer inte möta efterfrågan. Enligt International Energy Agency, kommer det inte finnas någon extra olja kapacitet vid slutet av 2013. De uppskattar att vi kommer att behöva för att börja knacka nya brunnar över hela världen. Detta kommer att skada känsliga ekosystem på alla olika nivåer i näringskedjan. Genom att använda hybridbilar, är oljeförbrukningen minskar, vilket minskar behovet av denna nivå av bensin. Eftersom fler och fler hybrider ansluta bilen
Betydelse

flotta på vägen, kommer det faktum att de använder mindre koldioxid fortsätter att ha effekt på utsläppsnivåerna genom avräkning vad som tidigare använts. Som auto företag genererar mer intäkter från försäljning av hybridbilar, kommer de att fortsätta flytta fram teknik och producerar fler modeller, sporra ännu fler människor att köpa de fordon som kommer att kompensera ännu mer utsläpp. Det skapar en enkel orsak och verkan loop.
Överväganden

Enligt US Public Interest Research Group, smog från traditionella fordon slog en all time high i början av 21-talet . En studie i 41 delstater och District of Columbia visade att luftföroreningarna i storstäder ökat 90 procent under det föregående årtiondet. Hybridbilar begränsa bidraget till den urbana smog problemet.
Funktioner

Ett inslag i hybridbilar är regenerativ bromsning. Regenerativ bromsning är avgörande för funktionen av den hybridbil som det minskar hastigheten helt enkelt genom att överföra rörelseenergi till elektricitet för batteriet. Detta innebär att den normala bromsbelägg bör pågå längre, skära ner på konsumtionen av annan disponibel del används i moderna bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105283.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.