Hur du jämför hybridbilar till vanliga bilar

Hybrid-teknik kan göra en betydande skillnad i bränsle körsträcka, men om man är rätt för dig beror på ett antal faktorer. Att göra några läxor i förväg kommer att spara pengar i dag kommer inte att kosta dig senare. Mätarställning

Hybrider har marknadsförts som bränsle sparare sedan dag ett, men du måste ta en närmare titt på dina körförhållanden och vanor. Hybrider fungerar bäst i stop and go trafik eftersom de inte behöver gå på tomgång, men för långa motorvägen miles, kan du vara bättre med en diesel pendlare bil.
Ägandekostnad

Hybrider kommandot vanligtvis en $ 2000 till $ 4000 premie över sin gas motsvarigheter. Dock kommer den femåriga ägandekostnaden för en hybrid offset generellt buy-in premien, vilket är ca $ 300 sparas för en Honda Civic Hybrid kontra standard, och $ 1800 för en Ford Escape Hybrid kontra standard.


statliga incitament

Ägandekostnaden omfattar krediter offentliga skatteintäkterna, som utgör en stor del av de besparingar och kan variera från år. En skattereduktion kommer också att göra dig lite bra om det inte slår dig ner en skatteklass eller är du redan under den intjänade inkomster minimum för det året. Addera Hållbarhet

Hybrider är en ständigt föränderlig teknik, vilket innebär att hållbarhet på lång sikt är fortfarande obestämt för många. Allt annat lika, bör en drivlina som har funnits i 15 år i en relativt oförändrad tillstånd bevisa mer tillförlitlig än en helt ny design.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105413.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.