Lista av hybridfordon

Toyotas Prius är förmodligen den mest kända hybridbil tillgängliga i augusti 2009. Men under åren sedan Prius vunnit ryktbarhet, började flera andra bilföretag att producera hybridfordon. Många av dessa fordon är helt enkelt hybrid versioner av redan populära modeller, som ger en känsla av förtrogenhet att bilköpare tittar mot hybriden marknaden. Även om många av de hybrider som för närvarande tillverkas är mindre bilar, det finns alternativ för dem som föredrar att storleken och kraften i en sport utility vehicle eller pickup. Hatchback Sedaner

Honda Insight och Toyota Prius, två av de mindre hybrider närvarande produceras, är också två av de mest bränslesnåla hybrider tillgängliga. Prius närvarande listas med den högsta sammanlagda bränsleeffektiviteten, 50 miles per gallon, medan Insight har ett kombinerat resultat på 41 miles per gallon. Båda fordonen har plats för fem och ett bakre lastutrymmet.
Sedaner

Ford Fusion, Mercury Milan och Toyota Camry hybrider har samma funktioner i sina icke-hybrid motparter och samtidigt erbjuda ökad bränsleekonomi. Ford Fusion och Mercury Milan, som är i princip samma bil, har en sammanlagd rating bränsleeffektivitet av 39 miles per gallon jämfört med 33 för Toyota Camry. Ford och Mercury hybrider erbjuder också SmartGauge, en elektronisk instrumentpanel som tränare förare att vara mer bränsleeffektiva.
Compact Sport Utility Vehicles

kanske mest bränsle effektiva hybrid sport utility fordon är Ford Escape, Mercury Mariner och Mazda Hybrider Tribute, även om de är mindre och underpowered. Ford Escape och dess två re-badged kloner tjänar en kombinerat bränsleekonomi av 32 miles per gallon.
Fullstora Sport Utility Vehicles

Konsumenterna har många alternativ med fullstora hybrid sport utility fordon, men dessa är några av de minst effektiva hybridfordon tillgängliga. GM erbjuder GMC Yukon Hybrid och Chevrolet Tahoe Hybrid, som båda tjänar 21 miles per gallon och har förmågan att dra tre ton. Toyotas Highlander Hybrid tjänar en kombinerad betyg av 26 miles per gallon och erbjuder plats för upp till sju. I utility lyx sport fordon, kan konsumenterna välja bland Lexus RX 450h (28 mpg), Cadillac Escalade Hybrid (20 mpg) och Mercedes ML 450 Hybrid (22 mpg).
Lastbilar

p Det finns bara två hybridlastbilar som tillverkas i USA: Chevy Silverado Hybrid och GMC Sierra hybrid. Lastbilarna är nästan identiska och erbjuder en kombinerad bränsleekonomi av 21 miles per gallon. De offrar inte mycket i termer av makt med förmågan att dra ungefär tre ton.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105317.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.