Fakta om gas-Elbilar

Hybrid gas-elbilar är en rimlig kompromiss för den miljömedvetna konsumenten som måste ha en bil. När betraktas som en nischmarknad, fokuserade de skyhöga gaspriserna på sommaren 2008 världens uppmärksamhet och hållet på hybridfordon. Med oro över konstgjorda klimatförändringar bryta in i mainstream och kongressen beordrat högre standarder bränsleeffektivitet, användning av alternativa bränslen för att producera låga emissioner med hög verkningsgrad har blivit en drivande kraft i bildesign. Identifiering

Gas-elbilar är de som använder lätta bränslesnåla bensinmotorer i kombination med en elmotor som regelbundet förstärker produktionen av motorn. Elmotorn drivs av batterier som laddas automatiskt när bilen körs. De flesta gas-elektriska bilar kallas hybrider och kommer vanligtvis att markeras som sådan någonstans på kroppen.
Funktioner

De mindre och effektiva motorer är en viktig faktor i en gas-elektriska bilens prestanda. Förutom dess inneboende effektivitet, är ökad bränsleekonomi erhållas genom att låta den elektriska motorn för att driva fordonet när högre prestanda hos förbränningsmotorn inte krävs, såsom vid trafikljus. Denna funktion kallas periodisk motorn avstängd. Hybridfordon även åberopa regenerativ bromsning, ett system som gör att den elektriska motorn att fungera som en generator och laddar batterierna medan bilen bromsas. Naturligtvis bidrar en aerodynamisk chassi tillverkat av lätt material också till den totala bränsleeffektiviteten.
Fakta

Hybridbilar är relativt ny i USA, men har funnits i Japan sedan 1997. Historien om gas-elbilar i denna utländska marknaden motbevisa den oro vissa som tror att hybridbilar lika hållbart som andra bilar. I själva verket är det inte ovanligt att en gas-elektriska fordon att fungera alldeles utmärkt väl förgångna 250.000 miles utan mer underhåll än vanliga bensinbilar.
Betydelse

Toyota Prius har visat att producera 90 procent mindre föroreningar än jämförbara icke-hybridfordon. Detta var den ursprungliga säljande-poäng för den ekologiskt känsliga och fortsätter att upprätthålla den gas-elbilen marknaden. Andra är mindre sysslar med minskade föroreningar och föredrar kostnadsbesparande bränsleeffektivitet.
Typer

De första två gas-elbilar att bli populär i USA var Insight och Prius, och dessa modeller fortsätter att dominera hybridfordon på marknaden. Den 2009 raden av erbjudanden, men erbjöd något för nästan varje bilköpare. Många tillverkare har lagt gas-elektriska versioner av välbekanta modeller på återförsäljarna, inklusive Honda Civic, Ford Escape, Ford Fusion, Mercury Milan, Mercury Mariner, och Chevrolet Malibu, som alla hade hybrid versioner under 2009. Under tiden hade avancerade köpare en titt på Mercedes S-klass och Lexus HS 250h hybrider. Den Fisker Karma, som stoltserar med 0-60 mph på mindre än sex sekunder, med en toppfart på 125 km /h, förutsatt en hybrid alternativ i premien sportsedan marknad.
Fördelar

USA: s regering stöder hybridbil ägandet genom att låta en skatt avskrivning. År 2005 var rabatten så hög som $ 5000: några köpare. Utöver detta omedelbara besparingar, gas-elbilar behålla sitt värde mycket bättre än vanliga bensinbilar, dels efterfrågan på bilar större än utbudet, utan också på grund av att bilarna är mycket hållbara. Och även om det finns några dyra komponenter i hybridbilar, liksom batterier och elmotor, säljs mest med omfattande garantier med gratis utbyte av dessa delar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105271.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.