Hybrid Skillnader

Förenta staternas Department of Energy priserna hybridbilar baserade på ett antal kriterier, bland annat de beräknade miles per gallon för både staden och motorvägen och klimatpåverkan fordonet kommer att lämna. Utöver dessa kriterier, är varje bil tilldelas en förorening betyg från noll till 10, med 10 som indikerar att fordonet bidrar minst miljöföroreningar. Små Bilar Till Salu

US Department of Energy utvärderas och betygsatt inte mindre än 90 märken och modeller av små hybridbilar som utfärdats för 2010. Den klimatpåverkan av dessa fordon, mätt i hur många ton koldioxid bilen producerar per år, varierade från 4,4 till 10,2, med en fyrcylindrig Honda Civic tjänar den förra och en fyrcylindrig Mitsubishi Lancer Evolution tjänar den senare. Som koldioxidavtryck fordonet ökar minskar bränsleeffektivitet. Således blir det Honda Civic cirka 40 mpg i staden och 45 mpg på landsväg, och Mitsubishi Lancer Evolution, å andra sidan, får 16 mpg i staden och 22 mpg på landsväg. Mellan dessa två ytterligheter, de flesta små bilar lämnar ett koldioxidavtryck på mellan 6 och 7 och genomsnittlig 21 mpg i staden och 30 mpg på landsväg.
Familjen sedans

Vissa familjen sedans är ännu effektivare och mer miljövänlig än marknaden utsedda "små bilar." I själva verket är det koldioxidavtryck för de högst rankade familj sedan, den fyrcylindriga Toyota Prius, bara 3.7, och den projicerade bränsleeffektivitet är 51 mpg i staden och 48 mpg på landsväg. Spektrat mellan den mest effektiva och den minst effektiva familjen sedan, är dock större eftersom den sexcylindriga Pontiac G6 lämnar ett koldioxidavtryck på 10,2 och får bara 15 mpg city och 22 mpg highway. Majoriteten av familjen sedans genomsnitt ett koldioxidavtryck från 7 till 8 och bränsleförbrukningen på cirka 20 mpg city och 27 mpg highway.
Stadsjeepar

Sport nyttofordon, inte överraskande, tenderar att lämna en större klimatpåverkan samtidigt som du använder mer bränsle än sina mindre motsvarigheter. Men det finns stadsjeepar som är effektivare och miljövänligare än vissa av de mindre effektiva små bilar och sedaner familj. Till exempel har den fyrcylindriga Ford Escape hybrid med fyrhjulsdrift ett koldioxidavtryck på 5,7 och får 34 mpg city och 31 mpg highway, och detsamma gäller för den fyrcylindriga Mazda Tribute med tvåhjulsdrift och Mercury Mariner Hybrid med fyrhjulsdrift. Den minst effektiva av SUV hybrider är sexcylindriga Mercedes-Benz ML 63 AMG, vilket lämnar ett koldioxidavtryck på 15,2 och får 11 mpg city och 15 mpg highway.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105371.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.