Hur får man en skattelättnad på en hybridbil

De nya hybridbilar och lastbilar är berättigade till hybrid skattelättnader, beroende på deras bränsleeffektivitet. Formellt kallas "Alternative Motor Vehicle Credit," denna kredit är tillgänglig både för enskilda och företag skattebetalare. Fordon skall vara certifierade av IRS att vara berättigad till denna skatt paus och måste köpas för personligt eller affärsmässigt bruk snarare än för återförsäljning. Instruktioner
1

Fråga din bilhandlare, revisor eller IRS hur mycket av en skattelättnad får du för bil du funderar. Du bör vara medveten om värdet av denna skattelättnad i förhållande till din egen skatteklass, innan du köper en bil. Det kan vara en faktor i att hjälpa dig välja mellan en modell och en annan.
2

Factor skattelättnaden i dina förhandlingar om en ny bil. Om skattelättnaden är betydande, förväntar återförsäljaren att höja försäljningspriset. Om du köper en ny Prius som inte längre får mycket av en skattelättnad, kan du kanske få försäljningspriset ner.
3

Kvala att få din skatt paus på en hybrid bil genom att köpa bilen ny och använda den för dina egna personliga eller yrkesmässiga ändamål. Om du köper bilen för återförsäljning, kommer du inte att få skattelättnad.
4

be försäljaren att ge dig med tillverkarens certifiering handlingar som rör din nya fordonets berättigande till alternativa Motor Vehicle Credit. Denna dokumentation föreskrivs uttryckligen av IRS och måste innehålla vissa uppgifter.
5

Vet siffrorna. Du får en större skattelättnad för bilar som har den bästa bränsleeffektivitet, som Toyota Prius och Honda Insight. Men börjar skattelättnad för att fasa ut när en tillverkare säljer 60.000 eller mer kvalificerade fordon, så dessa populära fordon kan få bara en bråkdel, om någon, av den ursprungliga skatten paus.
6

Underhålla dokumentation av ditt inköp av fordon med skatten poster och ta IRS skattelättnad för det år då du köper bilen. Du behöver inte specificera avdrag för att få skattelättnad. Behåll denna dokumentation med din skatt poster i minst 4 år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105253.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.