Om BMW Hydrogen Car: Pros & Cons

BMW är ledande i att använda vätgas för att driva bilar. Den planerar att låna 100 i BMW Hydrogen 7 till politiker, kändisar, företagsledare och media personligheter för pilot-test och marknadsföring. Men precis som någon innovation som slår marknaden, vissa fördelar och nackdelar att gå med dess release. Spekulationer om explosionsrisk samt mindre makt att hantera är stor spridning i ryktesspridning. Funktion

BMW är inställd på att producera i stora mängder världens första produktion-ready vätgasdrivna bil, BMW Hydrogen 7. Det kombinerar komfort, dynamik och säkerhet som BMW är känd för. Generera väte från vatten som kommer att producera den el som kommer att komma från solenergi och andra koldioxidfria förnybara energikällor.
Typer

BMW Hydrogen 7 är för närvarande tillgänglig den 4-dörrars 7-serien sedaner. Den avger mindre mängd av kolmonoxid i luften. Den sex-liters väte förbränningsmotor bryter ner kolmonoxid omvandla den till renare luft. Vid provning av utsläpp som kommer från bilen, det var knappast detekterbar med standard utsläpp test.
Teorier /Spekulation
p Det finns spekulationer om att bära stora mängder väte i en tank med en bil kan innebära fara, som kan explodera givet vissa förutsättningar. BMW är snabb att skingra sådan teori om att eftersom vätgas är lättare med 18 gånger jämfört med luft bör det finnas en läcka i tanken, kommer det bara att stiga upp och avdunsta. Därför bör den fara att använda väte inte vara högre än att använda gas, som är mycket flammable.Another problem för konsumenter är priset. Sedan är BMW en lyxbil på egen hand, det vätgasdrivna bil kan vara dyrare jämfört med andra hybridbilar som finns på marknaden. Dessutom, folk undrar också om hur BMW: s hastighet kommer att förändras när drivs med vätgas. Eftersom den 12-cylindriga 7-serien, kommer BMW köras på både premium bensin och vätgas, en kanske kunna växla om för att få mer fart.
Överväganden

att säkerställa att risken för väte explosion, måste lagringssystemet hållas vid en mycket låg temperatur. Tankarna finns för närvarande på marknaden som skulle uppfylla detta behov är mycket dyrt, därför överväga att sänka kostnaderna för de tankarna i verken. Ytterligare överväganden för att utveckla automatiserade tankställen, något där konsumenten inte ska behöva utföra på egen hand, på grund av risken för brännskador associeras under hantering. Distribution av väte är en annan punkt som bör prövas, oavsett användning av rörledningar och lastbil bärande väte för att transportera från en plats till en annan.
Fördelar

BMW Hydrogen 7 kommer ger enorma fördelar för miljön och våra beroenden av olja för att driva bilar. Det blir inga avgaser och ingen växthusgaser kommer från bilavgaser, vilket kan bidra till kampen mot den globala uppvärmningen. Dessutom kommer det att finnas mindre behov av att vara beroende av utländska oljor för att driva våra bilar. Vätgas ström från förnybara resurser är något som kommer att bo med oss ​​under en mycket lång tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105266.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.