Varför är hybridbilar bättre än konventionella bilar?

Som konsumenter visade mer oro för deras plånbok och miljö, blev hybridbil mer populärt. Men är hybriden verkligen så mycket bättre än sina konventionella, gasdrivna kusiner? Flera studier har visat att hybriden har visat sig vara ett bättre köp på många sätt. Fuel Economy

En av de stora säljargument för hybridfordon är gas körsträcka. Enligt Hybridcars.com, rapporterade Naturvårdsverket att de fem mest bränsleeffektiva bilar på den amerikanska vägen i 2008, och sju av de 10 mest bränsleeffektiva bilar, var hybrider. Som inkluderade endast två bilar som förtjänat en EPA beräknad mpg på 40 miles eller mer --- Toyota Prius och Honda Civic.
Skattelättnader

federala regeringen fortfarande erbjuda alternativa Credit motorfordon att kvalificera hybridfordon. Denna kredit kan netto en ny hybrid ägare en skattelättnad från $ 1950 till $ 3.000, beroende på modell. Om du ska köpa en hybrid, fråga återförsäljaren om krediten är fortfarande i kraft, som vissa biltillverkare har redan sålt tillräckligt hybrider för att fasa ut krediten.
Miljö

Whatgreencar.com, en brittisk hemsida som rör hybrider, rapporterar att hybridfordon minska utsläppen av växthusgaser med cirka 25 procent jämfört med sina konventionella kusiner. Den nya Honda Insight, sajten rapporter, skär dem med hälften.
Oil

flesta konventionella bilar behöver ett oljebyte var 3000 miles. Hybrider bara behöver ett oljebyte var 5000 miles, enligt streetdirectory.com s reseguide.
Ägandekostnad

Efter fem år på marknaden, vissa hybrider är en bättre förhandlare än sina konventionella motsvarigheter, rapporterar Intellichoice, som analyserar bilindustrin. En 2008 års undersökning visade att hälften av de 24 hybridmodeller på vägen hade en bättre ägandekostnad än sina gasdrivna bröder. I denna studie undersöktes kostnaderna för bränsle, underhåll, reparationer, försäkringar och andra kostnadsposter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105310.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.