Hur man dra en släpvagn med en hybridbil

Även trailers är vanligen associerat med lastbilar och terrängbilar, de flesta fordon kan bogsera med rätt utrustning. Det är viktigt att komma ihåg dock att mindre och lättare bilar med mindre hästkrafter, liksom många hybridfordon, inte kommer att kunna dra tunga släp. Edmunds.com tyder på att en stor bak-wheel-drive sedan kan användas för att bogsera något närmar 2,000 pounds, men något ovanför detta intervall bör dras av en lastbil eller SUV. Saker du behöver
Dragkrok
Wrench
Drill
Visa fler instruktioner
Fästa Trailer
1

Rådfråga din manual eller kontakta din återförsäljare att bestämma dragkapacitet på ditt fordon. Många hybrid sedaner och kupéer har en relativt låg dragkapacitet, så se till att du inte gör det till en släpvagn som väger mer än din bil klarar.
2

Välj en dragkrok som kan hantera vikten av din släpvagn. Missöden separeras i klasser, och klass III, som kan dra upp till 5000 pounds, är den vanligaste skumt.
3

Kontrollera ramen för din bil för hål används för att fästa en dragkrok. Om dessa hål för att inte existera, använd skumt att avgöra var hålen behöver vara, och borra hål i din ram. Se till att inte borra genom alla delar av bilens mekanik.
4

Fäst dragkroken på bilen enligt de särskilda anvisningar för din skumt. De flesta missöden bulten på ramen på din bil. Alla bultar måste dras åt med vridmoment som anges i dina hitch instruktioner.
5

fästa släpets till dragkrok enligt instruktionerna. De flesta vagnar tillmäter skumt på samma sätt som i fordonet. Addera körning med släpvagn
6

Drive med extra försiktighet och reducerad hastighet vid körning med släpvagn.

7

Slå på ungefär halva din normala varv hastighet vid körning med släpvagn.
8

Tillåt betydligt mer utrymme att utföra olika manövrer som byter körfält och göra svängar. Möjliggöra en särskilt långsam acceleration hastighet, eftersom de flesta hybridfordon saknar befogenhet att snabbt accelerera vid körning med släpvagn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105480.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.