Proffsen av hybridbilar

Under övergången från gasdrivna bilar till eldrivna bilar, är det naturligt att den populära fasen av fordon är hybrid. De bilar som får en del av sin energi från en förbränningsmotor och en del från ett laddningsbart batteri säljs till konsumenter för de fördelar som de har över sina bensinslukande kamrater. Det finns flera fördelar med att ha en hybridbil, och hybrid ägare verkar proffsen kraftigt uppväger nackdelarna. Lägre utsläpp

kanske viktigaste fördelen med hybridbil över bensin-bara bilen är den mängd koldioxidutsläpp som de släpper ut i luften. Med hotet om global uppvärmning och den allmänna luftkvaliteten i våra städer, den mindre bensin och diesel som bränns desto bättre för miljön och människorna på planeten. Eftersom en hybridbil kör en stor del av tiden på el bara är motorn kan stängas av under körning och minska mängden utsläpp som bidrar med föraren.
Ökad körsträcka

Priset på bränsle fortsätter att stiga och falla på en regelbunden basis, men det råder inget tvivel om att priset kommer att fortsätta att tums upp över tiden. Priset på bränsle är ett av de viktigaste skälen hybridbilar blir allt populärare. Eftersom en hybridbil kan stänga av gas-brinnande motor i stora delar av sin resa, är den mängd bränsle som krävs för att driva bilen betydligt mindre. Om en bil har möjlighet att få mer än 30 miles per gallon med hjälp av gas motorn hela tiden, då bränsleekonomin kommer endast att vara högre i en hybrid version. Samma motor kommer att pågå i 30 miles på en gallon bränsle, men om det är möjligt att stänga av och köra på el i ytterligare 20 miles under samma resa, bränsleekonomin hoppar till 50 miles per gallon.


tillgängliga bränslet

En betydande fördel med hybridbilar är att det bränsle som behövs för att köra dem är lätt tillgänglig överallt. Till skillnad från elbilar som behöver laddas regelbundet, behöver hybriden bara lite bränsle i tanken. Den gasmotor laddar batteriet när den körs, vilket innebär att det inte finns något annat behov av alternativa bränslen som kan vara svåra att hitta.

Kommande åren förekomsten av laddstationer för elbilar kommer sannolikt att börja konkurrera gas stationer, men nu det är fortfarande i framtiden. Detta är en stor fördel för hybrid eftersom de är för närvarande den mest användarvänliga.
Range

Ett annat sätt att jämföra proffsen av hybriden mot de av up-and-coming elbil är området som de har möjlighet att resa. Även den högsta slut elbil kan gå bara ett par hundra miles innan behöver en laddning. Samtidigt hybriden kan gå så länge du håller lite gas i tanken --- precis som en traditionell gasbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105432.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.