Hur får man en skattereduktion för en hybridbil

Spara miljön och samtidigt sätta pengar tillbaka i plånboken låter för bra för att vara sant. The Alternative Motor Vehicle Credit kom som ett resultat av 2005 års Energy Policy Act. Från och med 2006 taxeringsår, skattebetalare som köper en hybridbil få upp till $ 3150 skattereduktion. Följ dessa steg för att få en skattereduktion när du köper en hybridbil. Instruktioner
1

Förstå att hybridbil skattelättnader baseras på den uppskattade bränsleekonomi som beräknas av Fuel Economy kredit på bränsleförbrukning för vikt och ett bevarande kredit på bränsle effektivitet. Den mer ekonomiskt en hybrid är, desto större skattekredit.
2

Flytta snabbt eftersom tillverkarna av hybrider kan sälja 60.000 hybridfordon vid full kredit, efter att mängden gradvis fasas ut. Detta innebär att du kan förvänta dig de mer populära bilar som Toyota Prius är den första hybrider utan en skattelättnad.
3

Utforska andra hybridfordon om det du vill inte längre uppfyller kraven för en skattekredit. Du hittar mer än 40 hybridmodeller på marknaden.
4

Gå till Internal Revenue Service hemsida IRS.gov och sök efter "kvalificerade hybridfordon." Detta regelbundet uppdaterad newsroom informationen berättar vilka bilar kvalificera sig och för hur mycket.
5

Få upptagen eftersom federala skattelättnader för hybridbilar löper ut 2010.
6

Lär om du är föremål för Alternative Minimum Tax. Om så är fallet, kan du inte ta åt sig äran.
7

Kontrollera med din statliga skatt presidiet om hybridbil incitament. Stater som Colorado erbjuder också statliga skattelättnader för att köpa en hybridbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105249.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.