Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

2003 Polaris Sportsman 90 Felsökning

I 2003 års Polaris Predator 90 är en all-terrain fordon som producerades av Polaris Industries. Polaris har sitt huvudkontor i Minnesota och gör också en populär linje av snöskotrar. Predator 90 var en ungdom ATV avsedd för barn som är 12 år och äldre. Ibland ATV har problem och innan du beger dig till verkstaden försöker felsöka Predator 90 först. I händelse av grundläggande felsökning inte löser ditt ATV problem då det föreslås av Polaris som du besöker din närmaste servicecenter för reparation. Instruktioner
Predator 90 motorn stannar, misständningar Eller startar inte
1

Inspektera bränslemätaren och se till att det finns tillräckligt med gas i ATV. Om ur gas tanka och starta motorn. Kontrollera bränsleledningarna och eftersom de kan ofta bli böjda och blockeras.
2

Töm bränslesystemet. Ibland vatten kan komma in i bränsletanken och förbjuda Predator 90 från start. Kontrollera att bränslekranen också är påslagen och bränslefiltret är rent.
3

Kontrollera tändstiften om du har ägs och drivs av ATV konsekvent för mer än ett år. Byt ut tändstiften eller ta med den till en Polaris servicecenter för byte om du inte förstår hur man ändrar dem. Ignition anslutning kan också vara lös också och det är rekommenderat att du kontrollera anslutningarna och dra åt vid behov. Dåliga tändstift kan också göra att motorn slå tillbaka.
4

Ladda batteriet om spänningen mätaren är låg. Detta betyder att batteriet är dött och behöver laddas.
5

Byt luftfiltret eftersom skräp och smuts kan täppa till filtret och förhindrar att motorn startar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103194.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.