Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur Är Jeep J20 för Roading?

Jeep används för att tillverka fullstora lastbilar sport utility och pickup lastbilar. Jeep J20 var en full-size pickup i produktion mellan 1973 och 1986. Även om inte så vig som Jeep CJ har J20 flera egenskaper som gör det en potent terrängbil i sin egen rätt. Fyrhjulsdrift

Fyrhjulsdrift är avgörande för en bra off-road fordon. Den J20 fanns i fyrhjulsdrift.
Hållbarhet

lastbil tenderar att bryta när off road. Det J20 är en trekvarts ton modell, vilket innebär att drivlinan består av kraftigare komponenter än en vanlig pickup eller en vanlig Jeep CJ. Denna extra hållbarhet innebär mindre brott på banorna.
Ström

J20 kunde optioneds med upp till en kraftfull 401 kubiktum V8-motor. Mer effekt på lederna innebär en lastbil kan klättra brantare backar och makt sin väg genom klibbiga leran bättre än en mindre kraftfull bil.
Storlek

Jeep J20 är en full-size pickup och som sådan behöver mer utrymme för att vända än en mindre terränggående fordon. Den J20 skulle vara mer hemma på bredare stigar där kraft och styrka behövs över smidighet i en mindre Jeep, vilket skulle vara fördelaktigt på smalare, slingrande stigar.
Nyttolast

ett större fordon kan bära mer utrustning i ryggen landet än en mindre lastbil. Dessutom har trekvarts ton J20 en högre lastkapacitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103220.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.