Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Wrangler JK Specifikationer

2007 års modell inleddes en ny era för Jeep ärevördiga Wrangler modell. Den avgående TJ modell som fortfarande bestod av några AMC konstruerade komponenter ersattes med en helt ny, Chrysler-engineered modell byggd på JK-plattformen. Denna modell gjorde sig av med nästan fyra decennier gamla 4,0 L inline-6 ​​till förmån för en mer kraftfull 3,8 L V-6 motor. JK har också skillnaden av att vara den första Wrangler modellen erbjuds med fyra dörrar, och först med att erbjuda en bakhjulsdriven alternativet. Motor

Jeep inte bara ersatt sin sexcylindriga kraftkälla när det bytte till JK-plattformen, men också tappade inline-fyrcylindrig motor från lineupen helt. JK Wrangler drivs av en sugmotor 3,8 L V-6 motor. Denna motor ger 202 hästkrafter vid 5.200 varv per minut (rpm) och 237 foot-pounds av vridmoment i samtliga versioner av 2007 till 2009 Wrangler. För 2010 var denna motor något re-tuned för fyrdörrars Unlimited modell resulterar i en blygsam effekt ökning på tre hästkrafter och tre fot-pounds av vridmoment. Utgång till denna motor i 2010 tvådörrars modell förblir oförändrad.
Utföranden

årsmodeller 2007 till 2009 erbjöds i X trim, det instegsmodellen , Sahara trim, med många standardfunktioner och Rubicon trim, en resultatorienterad off-road-paketet. Alla dessa trim paket erbjöds på både två-och fyra-dörrars modeller. För 2010 var X trim nivå ersättas med Sport-modellen.
Nyttolast och bogsering

tvådörrars Wrangler modellen har en maximal nyttolast rating 1,000 pounds och en maximal dragkapacitet på 2000 pounds. Den fyrdörrars Unlimited modellen erbjuder en maximal lastkapacitet på 1,150 pounds med en dragkapacitet på 3500 pounds. Addera Interiör Mått

tvådörrars JK Wrangler modellens stuga ger 102,9 kubikfot av passagerarutrymme med 17,2 kubikfot lastvolym bakom bakre bänken. Den fyrdörrars Wrangler Unlimited erbjuder en mindre vinst i passagerarantal resulterade i 104 kubikfot av rymden, men fraktvolymer ser en kraftig ökning till 46,4 kubikfot.
Crash Test Data

National Highway Traffic Safety Administration frontalkrock krocktest förtjänat JK Wrangler ett femstjärnigt betyg för förare och passagerare skydd. NHTSA: s rollover testet resulterade i en tre-Standard för fyrhjulsdrift modellen, medan den bakhjulsdrivna modellen gav en fyra stjärnor i detta test. Den Insurance Institute for Highway Safety s offset frontalkrock testet gav Wrangler övergripande bedömningen "bra", vilket är den högsta utmärkelsen delas ut av IIHS.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103110.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.