Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Problem med fyra Wheelers

fyrhjulingar, eller bandvagnar (även känd som fyrhjulingar), är roliga bilar att köra off-road på landsbygden, de är populära bland tonåringar och yngre människor som tycker om frigång på en öppen- luft självgående snabba saker. De är också populär bland jägare, bönder och ranchägare och utomhus branschens personal. Det finns dock vissa problem och faror som är förknippade med att köra fyrhjulingar som folk som kör dem bör vara medveten om innan de köper för sina barn eller kör dem själva. Benägna att Flip

fyrhjulingar, ATV, är inte särskilt tung för fordon som kan gå snabbt över ojämn terräng. De har höga tyngdpunkter. Dessa fakta gör fyra motorcyklister benägna att vända över om man kör på en sluttning som är för brant eller på ojämna fläckar på hastighet. Bristen på däck och chassi vikt ATV kan få den att glida ur kontroll lätt i dåligt körförhållanden, från väta till is till sand. Sliding kan lätt förvandlas till en rulle om momentum går i fel riktning med tillräcklig kraft.
Ingen Säkerhet Alternativ

fyrhjulingar är mycket gillar motorcyklar, bara något tyngre . Under vissa förhållanden, fyra motorcyklister är svårare att kontrollera än motorcyklar. Ungefär som med motorcyklar, det finns inga inbyggda säkerhetsåtgärder, som bilbälten eller krockkuddar, som det finns på bilar. Störtbågar kan installeras på en ATV eller fyrhjuling i händelse av att bilen rullar, men detta kan hämma ställen fyrhjuling kan köra, vilket gör det större, tyngre och långsammare. Ryttare bör bära hjälm för att skydda sig.
Inte Street Legal

fyrhjulingar är inte Street Legal grund av deras brist på säkerhet, storlek och grundläggande mekanik. Detta gör dem lagligt för användning endast på vissa platser, som rancher, jordbruksmark eller områden som är avsedda för ATV och fyrhjuling körning. Om fyrhjulingar drivs på gatorna, kan biljetter utfärdas till föraren. Så släpvagnar måste köpas för att transportera dessa fyra motorcyklister till platser de kan lagligen köras om det inte gränsar till fastigheten där de fyrhjulingar som lagras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103104.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.