Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur gör jag låsa dörrarna på en 1991 Jeep Wrangler ?

Jeep Wrangler är en mycket populär sport utility vehicle som debuterade 1986 . Den 1991 -modellen har en militär stil organ som har både mjuka och hårda toppar tillgängliga . Början i 1990 , blev soft - top Wranglers lås för sina halv - ståldörrar . Det finns en trygghet i att veta att bilen är låst och dina ägodelar är säkra inne . Effekt dörrlås fanns inte tillgängliga i 1991 års modell av Jeep Wrangler , därför är det viktigt att veta hur du manuellt låsa dörrarna . Instruktioner
1

Tryck ned litet lås på toppen av föraren och /eller passagerardörren . Dessa lås är placerade vid fönsterkarmen . Lås som poppade upp indikerar en olåst dörr .
2

Lås föraren och dörrar passagerare med nyckeln . Efter att få ut ur fordonet , stäng dörren , sätt in nyckeln i dörrlåset och vrid tills dörren är låst . Ta ut nyckeln och kontrollera att dörren är låst genom att dra i dörrhandtaget . Låset ligger vid fönsterkarmen ska gå ner till också indikera att dörren är låst .
3

Lås ryggen bakluckan dörren med nyckeln , på samma sätt som du låste föraren och passageraren dörrarna . Efter avlägsnande av nyckeln , dra i dörrhandtaget för att säkerställa att dörren har låsts .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102997.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.