Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Specifikationerna för en 1995 Polaris Scrambler 400

Polaris Industries började som en skoter tillverkare under 1945, men all-terrain vehicles nu står för två tredjedelar av sin försäljning. I själva verket är det den näst största tillverkare av ATV bakom Honda Motor Co, vilket ger bolaget en stark bas för kvalitet och delar på andrahandsmarknaden. Den Polaris Scrambler 4x4, första erbjuds i 1992, var en av dess mest populära modeller och det är fortfarande görs idag. 1994 Scrambler är lätt tillgänglig i begagnade och eftermarknaden listor, med priser mellan $ 1999 till $ 2495, med 2010. Motor, drivlina

1994 Scrambler har en kraftfull tvåtaktsmotor, 400 cc, vätskekyld, oljeinsprutad motor. Den har en 34 förgasare mm Mikuni. Polaris har en egenutvecklad transmission heter Polaris Variable Transmission som den påstår reagerar på både motorvarvtal och vridmoment belastning för att justera makten som behövs. Det finns en enkel övergång för en ryttare att välja fram eller back. En hand-grepp switch aktiverar fyrhjulsdrift, men 4WD kan även kopplas in automatiskt när Scrambler känner förlust av dragkraft i bakhjulen.
Utseende, Mått, Kapacitet

Scrambler väger 570 £ och har en 48,5-tums hjulbas. Denna ensitsiga ATV är 75 inches lång, 45 inches bred och 49 inches hög. Sitthöjd är 35 inches och markfrigången är 4,75 inches. Bränsletanken rymmer fyra liter. Den 1995-modellen, till skillnad från de nyare Scrambler har två "robot-look" styret monterade, dual-beam kvarts halogenstrålkastare. Det finns även bromsljus och neutrala och omvänt indikatorlampor. Standard hjulen är 22 tum eller 23 tum. Rött eller vitt är de vanligaste färgerna.
Hjul, fjädring, bromsar

främre hjulupphängningen använder MacPherson fjäderben. Bakre fjädringsväg, med stöd av en räv Shox med en fjärrkontroll reservoar, är 8.2 inches. Den Scrambler har vad som kallas Polaris Concentric Drive System, med en progressiv ränta swing arm som förhindrar förlust av kraft till bakhjulen genom sättet kedjespänningen bibehålls. Det betyder att motorns vridmoment inte hindrar bakre fjädringen. Den skär också ner på behovet av kedjan underhåll eller utbyte. Bromsar är all-wheel hydraulisk med en enda spak fram och fot bakre reglagen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103195.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.