Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur du anpassar en 1994 Jeep Cherokee

Nu att tillverkarens garanti har länge gått på 1994 Jeep Cherokee, är det dags att ta det från bruksbil till helgen off-road warrior. Under flera dagar, kan du ta din Cherokee från en skygg SUV till ett upplyft terränggående fordon som kan gå på nästan alla spår du vill ha det. Så, tänker inte gå i pension din Jeep till ett skrotupplag. Ge den ett nytt liv och låta lysa Jeep själen i din gamla Cherokee. Saker du behöver
Suspension lift kit
Off-road däck
Skidplate
Brush guard
Visa fler instruktioner
1

Installera en suspension lyft kit att vinna markfrigång mellan botten av Cherokee och marken. Slingaridning fordon kräver ytterligare markfrigång för att fordonet att passera stora hinder, såsom rock och lemmar träd. Suspension lift kit bolt på att använda grundläggande fordonsindustrin verktyg. Dessutom kan kvalificerade fjädring experter fabricera egna upphängningar.
2

Byt ditt lager däck med en uppsättning av aggressiva off-road däck för att lägga ytterligare markfrigång och dragkraft. Off-road däck har mönsterdjup design som maximerar en Cherokee förmåga att få dragkraft i leran och lös smuts. Aggressiva mönsterdjup mönster kommer att orsaka en måttlig mängd väg buller vid körning på motorvägar, men kommer inte att orsaka säkerhetsproblem om DOT-certifierade däck används.
3

Installera en skidplate på botten av Cherokee att skydda främre hjulupphängningen, oljetråget och överföring från stora, off-road hinder samtidigt turridning.
4

Lägg en pensel vakt på framsidan av Cherokee för att skydda den främre änden av fordon och kylaren bakom front-end grillen. En borste vakt skjuter trädlemmar bort från fordonet för att förhindra skador. De flesta pensel vakter tillåter också för vinsch montering, vilket kan komma till hands för att dra bilen ur leran eller i andra otrygga situationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102972.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.