Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort Factory Soft Top Från en Jeep

sufflett Jeepar är utmärkta sommaren bilar tack vare sin förmåga att förvandla sig till en konvertibel bil. Ta bort den mjuka toppen på alla Jeep-modellen är en universell process som innebär inga extra verktyg eller speciella färdigheter. Om du äger en Jeep Wrangler och är intresserad av att njuta av solens strålar och känna vinden i håret, lägga ner att suffletten och njuta av åkturen. Instruktioner
1

bort de bakre sidorutorna. Det finns en remsa av kardborrband som löper längs fönstret. Fönstret själv dragkedjor stängd och öppen och tätas med kardborrband. Dra tillbaka kardborrband och börja packa upp, med början på baksidan och arbeta framåt. Vik den nedre plasthållare som du går.
2

Lossa och flytta solskydden ur vägen. Där visir vilade ser du en stor, klämliknande spärren på både passageraren och sidor förare, dessa är de viktigaste spärrarna som håller fast suffletten. Frigör spärrarna genom att dra upp dem.
3

Vik suffletten bakåt tills den vilar vid de bakre stängerna av Jeep. Gå till baksidan av jeep och Vik ut plast upptining hållarna som glider in i metallen på baksidan av fordonet. Fortsätt att vika upp bakåt tills den vilar på Jeep s ram.
4

Tuck i sidorna på toppen som löper längs ryggen vertikala staplar inåt. Så länge de är undangömt till resten av den vikta suffletten de inte kommer gå någonstans. Kontrollera att det inte finns några lösa delar i toppen, eftersom dessa gör irriterande ljud när bilen är i rörelse och kan även chip bilens färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103093.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.