Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur flytta in 4x4 i en 2007 GMC Sierra

Sierra är en pickup som är en del av GMC: s sortiment av fordon. Vissa Sierras är utrustade med fyrhjulsdrift, vilket gör det möjligt för föraren att växla mellan tvåhjulsdrift och flera fyrhjulsdrivna lägen enhet för att hantera både on-road och off-road körning. Den fyrhjulsdrift systemet har en manuell överföring fallet med förare valbara körlägen. Instruktioner
Shift till fyrhjulsdrift Hög
1

Lokalisera den manuella överföringen fallet, som är på golvet till höger om föraren.
2

Drive fordonet med en konstant hastighet eller något snabbare. Du kan köra i alla hastigheter. Försök att flytta medan retardation kan vara svårare.
3

spaken till "4H" med en snabb och smidig rörelse. Om motorn är kall eller du flyttar spaken för långsamt, kommer det att bli svårare att flytta.
4

Kör fordonet vid varje hastighet, lyda skyltad hastighet. Undvik att köra på torr, slät trottoar i 4H för lång tid för att förlänga livslängden på dina däck.
Shift till fyrhjulsdrift Låg
5

Ta fordonet till ett stopp eller rulla långsamt på mindre än 3 mph.
6

Placera transmissionen i friläge. Om du har en automatisk, placera växelspaken till "N." Om du har en handbok, tryck ner kopplingen eller placera växeln i neutralläge.
7

Shift överföring spaken till "4L." Detta kommer att ge extra vridmoment vid låg hastighet körning under extrema förhållanden. Överskrid inte 45 mph medan denna fyrhjulsdrift inställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102882.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.