Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man rullar en Wrangler Upright

Jeep Wrangler är kända för sin benägenhet att välta. Även om detta kan vara mycket farligt i en on-road eller motorväg situation, det händer oftare off-road. När en Jeep rullar off-road, är det ofta från att försöka utföra en manöver att fordonet inte har tillräckligt med axel och flex fjädring. I stället för böjning, kommer fordonet att förlora balansen och rulla över. Saker du behöver
Winch
Tow Strap
Recovery fordon
Visa fler instruktioner
1

Exit fordonet helt. Kontrollera för skador. Om någon är skadad eller tror att de kan skadas, bör medicinsk hjälp inhämtas innan Jeep behandlas. Bestäm vilken väg du vill dra Jeep tillbaka över
2

. Du vill leta efter en vinkel som ger dig gott om utrymme och kommer att sätta Jeep på en plan yta, om möjligt.
3

Flytta vinschning /dragande fordonet i läge. Den dragande fordonet måste vara tillräckligt nära för vinschen /bandet att nå och ger god hävstångseffekt, men inte så nära att Jeep kommer att rulla tillbaka över ovanpå det. Även om varje situation är annorlunda, ska 15 till 20 meter från där den rullade bilen kommer att landa när det vänder tillbaka över att bli bra.
P Det är oftast säkrast att dra en rullad Jeep tillbaka över vinschen används av ett annat fordon eller genom att dra den över med ett annat fordon. Undvik fysiskt lyfta Jeep.
4

fast remmen eller vinsch kablar till sidan av Jeep motsatsen till hur du vill att det ska rulla. Du kan bifoga till störtbågar om jeepen är på sin sida. Fäst vid ramen om Jeep är helt upp och ner.
5

långsamt vinscha eller dra Jeep tillbaka på hjulen. Försök att inte röra jeep medan detta pågår, såsom vinsch eller remmen kan gå av och orsaka allvarlig kroppsskada.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103172.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.