Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man installerar en Wrangler Soft Top

Installera den mjuka toppen av en Jeep Wrangler är processen att placera duken på baksidan toppen bur och stretching tills det helt täcker de exponerade områdena. Duken top snaps och dragkedjor på plats och fästs sedan tätt nog för körning. Suffletten kan tas bort på samma sätt i gynnsamt väder för att göra jeep en cabriolet och en mer dynamisk bil. Suffletten kan ersättas med en annan topp om det första försvinner eller skadas. Saker du behöver
Sufflett
Jeep Wrangler
Visa fler instruktioner
1

Helt vika suffletten till Wrangler. Lokalisera framsidan av suffletten. Placera hela topp över jeep på toppen av rullen buren med framsidan mot huven. Se till att ingen del av den mjuka toppen viks över och att snaps är vända nedåt.
2

Lyft upp vindrutan av Jeep (om den inte redan är upprätt). Anslut den främre snaps av suffletten på toppen av vindrutan på de matchande snäppkontaktdonen. Sträck suffletten, dra bakifrån, över bur och fäst på baksidan snäpper till snäppkontaktdonen på bakdörren luckan fender.
3

Använd blixtlås på vardera sidan av suffletten att fästa dragkedjan ändar som är belägna på baksidopanelerna av Jeep. Zip upp hela längden av suffletten. Zip baksidan plastfönster dragkedja upp och runt för att stänga fönstret och stängde upp helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103173.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.