Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man identifierar Motor Casting Numbers på Jeeps

Många sena - modell Jeepar är utrustade med en 134 - kubiktum L - head ( Go - Devil typ ) motor som inte ursprungligen installerats i fordonet . Således måste Jeep ägare vända sig till motorns sjusiffrigt gjutning , eller motor , siffror att ta reda på vilken typ av motor som de har . Dessa siffror , inte att förväxlas med motorns serienummer som är stämplat på metallen , är en del av motorns gjutning . Serienummer indikerar året en motor gjordes och dess förskjutning . Instruktioner
1

Stäng av din Jeep och öppna huven , säkra den på plats med staven så att det inte kommer att falla på ditt huvud när du undersöker motorn . Ditt fordon ska vara i parken , med nödbromsen engagerad för att se till att Jeep förblir stillastående .
2

Undersök den högra sidan ( förarsidan ) av motorn under fördelaren och ovanför oljetråget . Gjutning numren normalt återfinns på toppen av motorn huvudet i främre högra hörnet .
3

Lokalisera gjutning siffror som kommer att tas upp eller infälld , inte stämplas , vilket gör dem lätta att skilja från motorns serienummer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102986.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.