Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Soft Top Jeep Wrangler Instruktioner

Jeep, etablerade i 1941, är den äldsta terrängfordon. Många finner detta en stor familj fordon, en bil för bogsering eller ens för 4x4 körning. Många tycker personalisering en stor del av att äga en jeep, eftersom det finns många produkter tillgängliga för att göra dem "bil unik. Suffletten är ett populärt val för många, och korrekt installation gör detta en exceptionell tillägg till någon Jeep Wrangler. Instruktioner
1

Placera metallen sufflett ram på Jeep. Det finns skenor på vardera sidan av Jeep ovanför hjulhusen. Ramen glider på skenorna och stannar vid dörrarna. Det finns två armar som reser sig från sidorna av ramen och ansluter till sidorna av vindrutan. Inga verktyg behövs för att ansluta ramen över Jeep.
2

tag i suffletten, och lägg försiktigt upp över ramen. Fönstren bör placeras åt sidan.
3

Sätt i plast remsa längs den främre änden av toppen i skenan som är på den högsta punkten på vindrutan. Att flytta till de bakre hörnen, dra varje sida så plastbandet, eller löpare, är placerad i hörnet hållaren på varje hörn. Denna process håller suffletten på plats.
4

Ange Jeep och snäpp Jeep sufflett till centrum och baksidan av ramen.
5

Zip passageraren -sidofönster till suffletten, sedan placera plast löpare i hållarna. De dragkedjor är på toppen och sidan av fönstret, och löparna är på motsatt sida och längst ned i fönstret.
6

Sätt den bakre hållaren bar i den nedre delen av bakrutan . Flytta till de bästa och sida blixtlås och fäst fönstret till den bakre änden av den mjuka toppen. Skjut hållaren bar och slutar på fönstret. Slip baren på löparen på Jeep ovanför bakluckan.
7

Montera de främre fönstren i dörrarna, om tillämpligt. De tre metallstift på fönstren placeras i kragarna på dörren. Den plastiska remsan sättes in i löparen. Ett Snap är ansluten till dörren närmast huven av Jeep. Om du äger fullständiga ståldörrar, hoppa över detta steg.
8

Snap suffletten snäpps fast på ramen, ovanför förarnas och passagerarnas fönster för att hålla toppen på plats medan du kör.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102971.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.