Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Vad är en överföring Ipad?

En överlåtelse fallet är en växellåda som styr strömmen till både främre och bakre axlarna på en fyrhjulsdriven bil. I ett fyrhjulsdrivet fordon, som vanligen distribueras till bakhjulen, men en överföring fallet låter makten ska fördelas till de främre och bakre axlarna samtidigt. Identifiering

Överföringen fall ligger bakom sändningen, precis framför mitten av fordonet.
Funktion

Efter makten överförs från motorn till transmissionen, är makten sedan kanaliseras genom överföring fallet, vilket kan skicka kraften till enbart bakhjulen, eller de främre och bakre hjulen samtidigt om fyrhjulsdriften är inkopplad av föraren.
Addera Fördelar

I situationer där en bakhjulsdriven bil kan fastna på grund av bristen på vikten på drivhjulen, tillåter en överföring fall fordonet till dra sig ur med framaxeln samtidigt trycka från bakaxeln.
Överväganden

När skifta en överföring fallet mellan två-och fyrhjulsdrift lägen, vara Följ din tillverkarens rekommendationer. Växling överföringen fallet vid en alltför hög hastighet kan orsaka drivlinan skador, eventuellt gör bilen obrukbar.
Varning

En överlåtelse fallet är en mekanisk anordning, och för att hålla sig ordentligt smorda, är regelbunden tömning och påfyllning av överföringen fallet krävs. Följ de rekommendationer som anges i din instruktionsbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102944.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.