Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Felsökning av en Polaris Predator 500

2007 års Polaris Predator 500 är en all-terrain fordon som är utrustat med en 499 cc vätskekyld motor med en femväxlad manuell växellåda. Ibland en ATV kommer att stöta på mindre problem som lätt kan lösas hemma istället för att skicka bilen ut för dyra reparationer. I händelse av att felsökningen inte löser ditt Predator 500 jobbigt det är rekommenderat att du ta med den till en auktoriserad Polaris servicecenter för inspektion. Bara försöka reparera din ATV om du känner dig säker nog annars riskerar du att orsaka ytterligare skador på motorn och dess delar. Instruktioner
1

Leta bränslemätaren på Predator 500 instrumentpanelen och om gasen är för låg är det rekommenderat att tanka innan någon annan felsökning. Inspektera bränsleledningar och ledningar tändning samt för tecken på en krusad eller trasiga bränsleledningen som kommer att förhindra att motorn startar.
2

Tappa bränslet från Predator 500 tank som är ungefär tre liter i kapacitet med en vanlig hävert pump finns i många bildelar butiker. Bensin kan börja förlora sin styrka och koncentration efter flera månaders kvar inne i bränsletanken utan motordrift. Vatten kan också komma in i bränsletanken ibland och förstöra bensinen.
3

Byt tändstiften, speciellt om det har gått mer än två år sedan sist göra så. Överdriven användning av ATV kan orsaka att tändstiften att slitas ut snabbare. Om du inte är bekant med processen att avlägsna, gapade och installera nya tändstift rekommenderas det att du tar med den till en professionell. Tecken på dåliga tändstift är dåligt bränsle körsträcka, bristande acceleration, slår bakut motorn eller om motorn inte vända.
4

Ladda din ATV batteri på samma sätt du skulle ladda en bil med booster kablar. Många gånger, särskilt efter en lång tid mellan användningarna, kan ATV batteriet tagit slut och motorn och någon av elektroniken kommer att kunna starta.
5

Byt luftfiltret och rengör fenor radiator med en trädgårdsslang. Använd lätta vattentryck eftersom fenorna kan skadas om du använder slang med full kraft. Felaktig luftflöde kan orsaka att motorn överhettas. Rengör grillen från skräp som kan täppa motorn och luftfiltret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103203.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.