Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur får jag mer bas i min Jeep ?

Om du någonsin bott i eller i närheten av en tätort , är chansen du har hört vibrationen av högt bas kommer från ett fordon . Jeep förare har fler alternativ än personbilar och lastbilar i termer av att lägga dunkande basfrekvenser till sina fordon ljudsystem . Instruktioner
1

Byt ditt lager radio /CD-spelare med en högeffekt utgång CD -spelare . För bättre basljud , väljer en spelare med en bass boost funktion och en effekt effekt på minst 40W vid 4 .
2

Byt dina fyra lager högtalare med större , högre wattal högtalare . En lämplig storlek för varje högtalare är 6 inches med 9 inches . Se till att högtalarna har vardera en effekt på minst 100 watt .
3

Installera en bass subwoofer som minst en 400 - watts uteffekt . Detta kommer att kraftigt öka basljudet du hör , men lastutrymmet på en Jeep är ganska liten , så en högtalarlåda kan vara för stor . Ha en mindre box anpassad till en bilstereo butik för att passa din last område , eller välja från ett urval av platsbesparande subwoofer kanoner som kan passa under ett säte eller tar liten plats i ryggen .
4 < p > Välj en bass - specifik förstärkare för att köra mellan stereon och högtalarna , eller en stor inbyggd förstärkare för att hantera produktionen av bas och andra talare . Förstärkare öka avsevärt dina högtalare makt , och lägga till mycket mer volym .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102989.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.